perjantai 25. heinäkuuta 2014

Tolokutonta kuumuutta ja hulluutta

Mistä tätä nyt piisaa? Miten se menikään se kesäkuu, eikös se ollutkin ihan hyvä? Ai niin kasvimaa ei kasvanut silloin, nyt kasvaa jos vain vettä riittää kaivossa. Mutta hei, voisin ottaa järven rannan helmasta kiinni ja kiskoa sitä lähemmäs kotia? Eilinen pulahdus Pikkuhiekan linnunmaitoiseen veteen oli taivaallista. Tänään en jaksa tehdä edes ruokaa, aamulla oli Lidlissä ihanan kylmää pakastealtailla. Jos ei kuumuus sattuisi niin olisi varmaan helpompi kestää tällaista ylellisyyttä. Ja jos olisi se uimamahdollisuus tuossa äärellä! Puutarhaletku kyllä on.

Maailman uutiset huolestuttavat aina vaan enemmän. Laitoin FB:iin profiilikuvaani arabialaisen kirjaimen N: selitys kopioituna kaverilta yksinkertaistettuna: "Arabian n-kirjain jolla viitataan myös kristittyihin ("nasaretilaisen" takia). Tuota kirjainta on ISIS merkinnyt Mosulin kristittyjen kotien ja rakennusten seiniin, tiedätte varmaan mitä heille on luvassa. Jonkinlainen solidaarisuuden osoitus siis, kun ei mitään muuta osaa oikein tehdä heidän hyväkseen (paitsi rukoilla)."

Syyria, Ukraina, Norja... mistä tätäkin riittää? Onko ihmiskunta tullut vielä hullummaksi???

Maailm muutub alati hullemaks ja kurvemaks, või inimesed on kaotanud ära kõik terve mõistus ja armastus. Peab alati palvetama ja loodata, et üks päev see kõik oleks ainult halb mälus inimeste ajaloost. Ja et inimesed veel oleks olemas!

1 kommentti:

Seija kirjoitti...

Tolkuton kuumuus loppuu, mutta muu hulluus ei.

Mattopyykillä tuli letkusta kans kylymää vettä :)