sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Yhden unelma on toisen onni :)

Tulipa käytyä ihanassa majatalossa; ehdimme olla Turussa vain yhden yön ylitse mutta Majatalo 22 on paikka joka pistää miettimään miten pääsisi Turkuun uudestaan.

Huoneet ovat kerrassaan ajatuksella sisutettuja - näkee että omistajalla on ollut kivaa! Yksityiskohtia riitti ja tunnelma oli yhtäaikaa ylellinen ja kodikas. Katsokaa kuvista vaikka :) Kurkistin avoinna oleviin huoneisiin....

Meillä oli valkoinen huone.

Hotellin omistaja asuu yläkerrassa ja meidät vastaanotti hänen nuori poikansa, vain hiukan Valoa vanhempi mutta kerrassaan asiantunteva ja pätevä. Siskonsa kertoi, että hotelli on ollut heidän äitinsä unelma ja siltähän tuo näyttääkin - ihana unelma joka kävi toteen!

Kui reisite Turusse, broneerige oma tuba siin! Nii ilus ja rahulik koht. Tahaksin ruttu jälle Turusse...

4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Onnellinen hän joka saa elää toteutuneessa unelmassaan, hänen vieraanaan saa osan tuosta onnesta.

Maahiska kirjoitti...

Siellä oli todella hyvä henki. Ja vanhassa kivitalossa on aina sellainen jännä hiljaisuus, ja tuoksu :)

Liivia kirjoitti...

Tälläisestä paikasta en tiennytkään! Minä tahtoisin tuon huoneen, jossa on tuo ihana maisematapetti, joka kerran oli ystävän seinällä enkä ikinä saanut siitä silmiäni irti.

Maahiska kirjoitti...

Vihreään huoneeseen minäkin mietin joskus karkaavani - olisi mukava olla muutama päivä irrallaan kaikesta, kävisin sieltä käsin missä kävisin ja palaisin metsäiseen soppeeni kehräämään tyytyväisenä.