perjantai 2. toukokuuta 2014

Kevättä todella ilmassa!

On se uskottava. Olen nimittäin tehnyt kaksi päivää töitä pihamaalla ja tuloksiakin on tullut. Tänään levitin kompostimultaa, kaivatutin lisää kukkapenkkejä, päästin omenapuut verkoista, tökkäsin liljansipuleita maahan (sanottiin että jo voi, vaikka hirvitti), kaivelin uponneita kiviä kukkapenkkien laidoilta...

Arne tuli mummulaan yöksi kun koti muuttaa uuteen paikkaan - huomenna voi ihme! uusi koti! Odottaa kovasti, mutta viihtyy myös mummulassa.

Äsken söi jopa mummunkissamehuvispipuuroa(aroniasta tehtyä) pienten alkuirvistelyjen jälkeen - hieman nolostui huomatessaan sen olevan tosi hyvää.

Tein eilen vuohenputkimunakasta, siivosin kasvihuoneen ja sain sinne tiskipöydän! Vapun alla puhdistettiin myös kaivo, taas sitä lietettä putkissa ...:(

Valo keksi mainion letkutelineen kasvimaalle, ei tarvitse miettiä pingahtaako letku saavista kun veden pinta nousee. Ja eilen pääsin järvelle! Kolme kalaa tuli!

Vappua ei juhlittu vaan tehtiin siis pihahommia. Simaa olin tosin laittanut ja reipastuin jopa tekemään gluteenittomia munkkeja.

Tänään paistoi aurinko ja yhtäkkiä tuli rankka raekuuro - ja sitten taas aurinkoa... Pyykit laitoin uhmakkaasti ulos.

Kui oleks mul valida, kas saan minna järvele või töötan aias... oleksin hädas! Ma armastan mõlemad! Kahe päevä jooksul olen olnud väga töökas - nagu duracell-jänku. Mötlesin valu ja kurbus õue maeta.

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Toi Valon keksintö otetaan kyllä täälläkin käyttöön:)
Myö tehtiin kasvimaata kaivonrenkaisiin kaksi on jo valmiina ja huomenna kolmas.

piaeliina kirjoitti...

Minäkin niitä pihapuuhia harrastin ja selkä siinä meni huonoon kuntoon. En kylläkään lannistunut vaan jatkan hommia lähiaikoina. Valon keksintö on aivan loistava!

Kirjailijatar kirjoitti...

Täälläkin rakeita!
Nyt jäi mieleen pyörimään tuo vuohenputkimunakas. Meillä kasvoi edellisen kodin pihassa raivostuttavalla vauhdilla vuohenputkia, enpäs tajunnut tehdä niistä munakasta.