maanantai 5. toukokuuta 2014

Elämme jännittäviä aikoja...

Ensinnäkin nämä euroviisut! Olen psyykannut itseäni sekä katsomalla esikatselumaratoonin että vanhoja tallenteita netistä. Eräs tuttu ihmetteli miksi pitää kiusata itseään, mutta mielestäni ihminen tarvitsee tietyn määrän kauhunväristyksiä! Vai mitä sanotte tästä:

Laitoin kuvakoon noin pieneksi koska tämä on aivan überkamala! Entä sitten Rambo Amadeus? Huonomminkin voisi aikaansa kuluttaa ;) Esikatseluissa en löytänyt lainkaan omaa suosikkia - enkä edes inhokkia! Olen varmaan sairaampi kuin arvasinkaan...

Toinen juttu on keskiviikon sirkus ja se, ettei vaan kukaan ole (enää) kipeänä. Tänään viedään lääkäriin yhdet korvat ja keuhkot. Sirkuskuva on noin vuodelta 1983.

Ensi viikolla taas on Villen kultasepäntutkinto - se on vaikea. Olen kuullut että läpi ei pääse helpolla. Onnea ja malttia matkaan ja niin.. saa rukoilla sitten ma-to ken tahtoo!

Mutta tässä euroviisujen top ten-listani kautta vuosien; osa on niin hassuja, osa koskettavia, osa muuten vaan hyviä. Satunnainen järjestys:

Brotherhood of Man - Save Your Kisses for Me

Marie Myriam - L'oiseau et l'enfant

Israel 1978 Eurovision - "Ah-Bah-Nee-Bee"

Urban Symphony - Rändajad

Marija Šerifović - Molitva

Mocedades - Eres tú

ByeAlex - Kedvesem

Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues

Safura - Drip-Drop

Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai

Kahjuks Eesti tänavune laul pole mitte hea - laulage eesti keeles, palun! :(

.............. Unustasin midagi:D :

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

:) lihtsalt õudne ja mõttetu.


Aga normaalsesse maailma tagasi -
Soovin edu kullassepale!

kosotäti kirjoitti...

Mie rukkoilen:)

Maahiska kirjoitti...

Kiitos, aitäh :) Siin see mees joonistab ja harjutab võimalik tööd - ta ei tea milline töö see on siis... Ville piirtää ja harjoittelee tutkintoa varten, ei tiedä millainen työ tulee tehtäväksi sitten.