sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Laulukurssilla

Kyllä oli jännää, ihan liian jännää. Pelkäsin nousta lavalle ja laulukin meni aluksi ihan pyllylleen - muistaakseni. Ohjeet oli hyvät ja sain pelkoni pois, mutta koko ajan tunne oli kuin koulun laulukokeissa. Osallistuin siis CVT-laulutekniikkakurssille lauantaina. Selvisin kuitenkin ihan ehjänä takaisin penkkiini :) En tiedä missä vika, mutta edelleen katoaa kuulo toisesta korvasta välillä jos on matalia ääniä - tässä tapauksessa flyygeli peitti kokonaan oman ääneni enkä kuullut lainkaan mitä laulan, olenko oikealla korkeudella. Oikea korva on ongelma, sinne ei saisi kukaan laulaa samaan aikaan matalammalta. Liturgiassa tämän varsinkin huomaan, jos vieressä laulaa joku. Yleensä peitän kädellä sen korvan mutta nyt en häkellyksissäni tajunnut. Minullahan on jotain samentumaa tärykalvoissa ja ne eivät liiku kunnolla, näin lulee epikriisissä. Mutta kivaa oli silti ja hurjan opettavaista - haluaisin mennä kesällä oppimaan lisääkin mutta se iänikuinen raha...

Kotona on ollut rauhaisaa, töitä en ole kyennyt tekemään kuitenkaan. Ehkä huomenna - toivottavasti! Olen ulkoillut ihan hiukan vain vaikka aurinko paistaa - shame on me! Mutta kun migreeni.

Viimeyönä tuli hiukan lunta, mutta se on jo liki kokonaan kadonnut. Kävin katkomassa morsingon varsia, niitäkin voi käyttää sytykkeinä ja tulikin iso laatikollinen. Harmi vain että tein hommia villapaita päällä - voin kertoa että villapaidanrintamuksellinen kuivia teräviä morsingonkukkavarsipiikkejä ei ole kiva juttu. Selasin jo siemenpussitkin, pian alkaa kylvöhommat :)

Otto-kissa on ollut omituinen ja hellyydenkipeä. Tulee syliin ja tyynylle. Meidän vahtikissa!

Ostin itselleni kaksi kimppua tulppaaneja ja päätin että kahvi juodaan tästedes kauniista kupeista.

Pyhä Patrick karkottaa kärmekset Irlannista-peli - - - huomenna on St Patrick's day! Olen älyttömän huono tässä pelissä! Olin eile laulukursusel, oligi hea ja põnev - palju uued asjad. olin väga hirmunud... inimeste ees laulmine pole lihtne.

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Rahan puute on monen mukavan kurssin ja harrastuksen surma.

Meillä on ihan kauheasti lunta, ja pakkasta.

Maahiska kirjoitti...

Meillä -11 viimeyönä, mutta lumi sulaa jo pois, se vähän mitä hetki sitten sateli. Mutta ovat peijoonit luvanneet enemmänkin lunta...
Tänään on kevään viimeinen laulutunti, höh.