sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Valamonkuvia vielä sekä jansmakko-erikois

Ystävien kanssa murehduttiin onko Vanhan Valamon höyläpenkki palanut tuhopoltossa, vaan sielläpä se kökötti uudessa viinituvassa (joka muuten on kiva!) ihan turvassa! Kiitos Teuvolle alkuperäiskuvasta, oma kännykkäni kun heitti henkensä hetkeksi juuri kun olisin tarvinnut....

Pakkanen oli puraissut ikkunaa.

Jalkani vaeltelivat milloin minnekin ja välillä pysähtyivät keljassa. Tämä kuva on vahinkolaukaus, hauska sellainen.

Trapesan takapihalla on kivikarhu, muitten kivieläinten kanssa. Tai oikeastaan sisäpihahan tuo, siellä sijaitsee tuohiustehdas, kesämyymälä ja vierasmajat sekä viinitupa ja viinitehdas sen pihan ympärillä.

Kiersin P. Nikolaoksen tsasounan laivarannassa ympäri ja kuvasin tarkasti - meillehän tulee samanlainen.

Tänään kotona kävimme lähteellä juomavettä hakemassa ja siellähän oli se sammakkoinen, voi toista kun piti paeta meitä, kurjia häiriköitä! En ehtinyt saada uimakuvaa kun ei tullut mieleen että voisi olla hereillä mokoma otus tähän aikaan. Ensi kerralla olen siis tarkkana! Räpy-käpälät tuossa palkin päällä toisessa kuvassa, tuo möykky siis ON sammakko, ja iso onkin!

Muuten seurailen uutisia toisella silmällä, uutisia Ukrainasta ja muualta maailmasta. Tätä Livekameralähetystä Kiovan luolaluostarin lähellä katselin tänään. Siellä oli liturgia meneillään, paljon ihmisiä. Paljon surua heillä siellä, ja pelkoa yhä. Konstantinopolin kamerat löytyvät täältä.

Kevad? Allikas on suur konn, see vaene põgenes meie eest.

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Kiitos näistä upeista Valamon kuvista.

Maahiska kirjoitti...

:) Jos hyvin käy olemme siellä taas loppuviikosta... kyllä se tekee hyvää, pyhissäkäynti. Vaikka kuvantekosuunnitelmani menivät vähän hupsuksi kun perhe tulikin sinne perässä ja kaiken lisäksi polveni alkoivat temppuilemaan oikein urakalla. Saa nähdä saadaanko kunnon tulehdus aikaiseksi lääkäriä varten :S Siltä nimittäin näyttää. Kävelin niin paljon siellä, hautausmaalla alvariinsa :) Niin ihanaa!