lauantai 22. helmikuuta 2014

Kuvia Uudesta Valamosta 2

Valamon hautausmaalla voi kokea syvän lohdun.

Vanhan päärakennuksen numeroidut hirret hyvässä järjestyksessä... niin on sekin rakas rakennus asettunut osaksi maisemaa palaneessa muodossaan, odottamaan tulevaisuuden päätöksiä ja toimia. Majapaikkani Sillankorvan naapurissa tuhopoltettu suuri varasto oli juuri saatu raivattua ja myös vesivahinkoja kärsinyt asuinrakennus siivottua paloroinasta kuivatusta ja remontointia varten. Sillankorva säästyi vahingoilta.

Pääkirkko iltavalaistuksessa on kaunis. Eilen illalla koin kerran-elämässä-valoshown kun pellolla kiertävä traktori heitti minut puunvarjojen kanssa tornin korkeuksiin! Valitettavasti vain kerran!

Sinisiä hetkiä ja lempparikalustoa kuvasin myös - tykkään traktoreista ja työkoneitten suurista halogeenivaloista! Tätä ei monikaan minusta tiedä.

Tulekahjude jäljed, surnuaia ristid... aga elu käib edasi.

2 kommenttia:

Taikapähkinä kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko tunnustaa: Minä pidän erityisesti betoniautoista-
etenkin kelta-mustaraidallisista.Kun sellaisen näkee, päivästä tulee heti parempi.
Maitoautot tulee kakkosena...juontaa juurensa varmaan siitä, että ukin kanssa vietiin maitotonkat ison tien varteen,ja odoteltiin maitoautoa yhdessä ja kiireettä -silloin kauan sitten.
Mutta betoniautot ovat mysteeri itsellenikin, lähipiiristä puhumattakaan.

Maahiska kirjoitti...

Minä saatan tulla hirmuisen surulliseksi loskaisista rekka-autojen renkaista :( Muttatykkään myös niistä metsätyökoneista kun yön pimeydessä keräävät tukkeja isojen valonheittimien loisteessa... valonheittimet on se juttu. "Petomömmöauto" oli meidän Ilovalmarin suosikki pienenä!