tiistai 11. helmikuuta 2014

Ei muista eikä osaa...

Mutta hahmottaa hyvin kuvioita sentään... Mutta pitikö siihen kellotauluun piirtää numerot, en muistanut enkä älynnyt ilman eri kehotusta. Ensimmäiseen kellotaluun piirsin kun käskettiin. Viisarien hahmottaminen oli vaikeaa, en meinannut muistaa kumpi on minuutin kumpi tunnin viisari. Oli vaikeaa tajuta mihin niitten piti sojottaa kun annettiin aika. Kyllähän se sitten sujui, joskin hitaasti. Osaan kyllä katsoa kellosta ajan, kun täytyy. Sanoja oli vaikea muistaa ja numeroita, mutta jos numerot piti laittaa suuruusjärjestykseen niin kyllä muistinkin paremmin. Tein kahdentoista sanan listasta hauskan tarinan mieleeni mutten silti muistanut mitä ne tiikeri ja tonttu ottivat mukaansa lammen rannalle. Kaksi tarinaa meni hiukan mönkään, en muistanut miten menivät, toistonkaan jälkeen. Aivan kuin en olisi kuullutkaan toisen tarinan keskiosaa. S-kirjaimella alkavia sanoja keksin vain murto-osan siitä mitä ennen ja eläimiä samoin. Puolitoista vuotta sitten kun testattiin ei testaaja pysynyt perässä kynänsä kanssa.

Palikkahahmotus siis meni hyvin ja kuvioitten etsiminen sekä piirtäminen.

Kaikkea se migreeni teettää, vai lääkkeet vai mikä.

Vammainen olo. Mutta minun ipposeni on sievä, ostin ebaysta uudet kuoret.

Haiglas vaatasin Eesti telekat ja olen nii rõõmus: sain aru!

4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Noi testit on ihan kamalia. Ei miullakaan mikään pysynyt päässä, kun kysyttiin että miten ensimäinen tarina alkoi, mie katoin testaajaa ja kysyin, että mikä tarina:))
Samassa paatissa ollaan, sie souvat ja mie huopaan jos muistan:))

Maahiska kirjoitti...

Mullahan on ongelmana että reilu vuosi sitten selvisin ylikirkkaasti näistä testeistä - "suoriutuminen yli normaalitason, sana- ja hahmotustesteissä selviytyi reilusti alle vaadittavan ajan ja esimerkiksi sanamäärää ei pystynyt edes kirjaamaan ylös"....

piaeliina kirjoitti...

Ainakin on kännykässä kauniit kuoret ja itsekin näytät niin sievältä siinä kännyn takana.

Maahiska kirjoitti...

Juu sievä minä on laihtunutkin näköjään kortisonin lopettamisen jälkeen. Ebay on oiva ostopaikka, olen niin iloinen noista kuorista!