sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Alakuloa mutta kivaakin

Olen ollut aivan uupunut mutta netissä minussa näyttäytyy useammin hauska puoli. Totuus on toinen. En ole jaksanut mitään, edes kotihommia, edes kutomista, en mitään kivaa. Migreeni on tullut takaisin voimallisena, pahoinvoinnin kanssa.

Eilen olin gynellä ja fysiatrilla sairaalassa. Iso leikkaus on nyt totta ja edessä, lupauduin siihen ja molemmat lääkärit olivat kivoja ja ymmärtäväisiä murheitteni suhteen. Ensi viikolla on kuntoutustutkimukset. En ole kovin toiveikas että ne mitään hyödyttäisivät Kelan suhteen.

Mutta kuvia. Kävin kerran rannassa kävelyllä.

Kirjastossa oli neuletapaaminen, pääsin taas. Kirjaston rannassa hauskasti lamppu teki puusta pyörylän. Neulon yhä pinkkiä pikkutytön takkia, se valmistunee ensi jouluksi....

Lamppuja palaa eikä jaksa ostaa ja vaihtaa uusia. Hellan päälle hommasi tuikut, niiden valossa laitan ruokaa. Eipä sähköt sirise korvissa! Apualtaan hanat jäätyivät, niitä johtoja ei ainoina ole vedetty sisäkautta. Ja kun avautuivat tulikin hanoista aimo annos rautahilettä. Huh. Ennen tuota moskaa tuli mustanmustaa mönjää litrakaupalla. Hyvä puoli jäätymisessä siis, hanat ja putket puhdistuvat - hetkeksi.

Taannoisessa käsityöläisten tapaamisessa meitä illan isäntiä lahjottiin ihanasti: Saviklaneetin Atta Uotilan kirjasta taiteiltu laskunsäilytin (mikä näitten nimi on?) jossa nyt postcrossing-kortteja, Minttumaan magneetteja, Nukkeset&Rusakon ihanat puput ja Spirraalin sydän :)

See talv on liiga pikk mu jaoks.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia tulevaan!
Kaunista kevättä!
mirjuska

♥ Hannele kirjoitti...

kyllä kohta aurinkokin

Maahiska kirjoitti...

Kiitos :) Kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa. Auttaisikohan siemenluetteloiden selailu?