maanantai 27. tammikuuta 2014

Tuuhea viikonloppu

Lauantaina oli SKYttien eli Suomen KäsityöYrittäjien koulutus/kehittämispäivä täällä Keuruulla Vanhassa Pappilassa. Oli mukavaa! Muutama heistä jäi yöksi meille ja vielä muutama lisää vietti iltaa meillä. Laitan tässä kuvia pappilasta, se on niin kaunis paikka. Muistan sen ihka ensimmäisen kerran kun menin tuoreena keuruulaisena pappilan ovista sisään - se oli silloin päiväkotina. Lastulevyseiniä ja sellaista... Noel oli siellä hoidossa jonkin aikaa. Ja katsokaa mitä nyt!

Sunnuntaiaamuna oli liturgia Keuruulla - ja oikea kuoro! Ja Kanttori! Ja Basso! Ja prima vistaa minulle, Pasi Torhamoa yllärina hupsista mutta kyllä se meni, eikös joo mennytkin? Ja sen jälkeen purin pois ("purin", voi tätä kieltä!) näyttelyni kirjastolta ja autoimme Piaa ripustamaan omansa, ihania akvarelleja tarinoineen.

Hiukan oli pää pyörällä kaikesta sunnuntaina iltapäivällä ja unetkin jäivät viikonloppuna kovin vähiin. Tapasimme muitakin ystäviä, Jyväskylästä. Jossain välissä tehtiin töitäkin, ja lämmitettiin sauna.

Lunta ei ole vieläkään tullut enempää. Ja kaikki on yhä niin kaunista.

Nädalavahetus oli kiire ja lõbus... palju sõprad ja uued tuttavaid.

Vana preestrimaja Keuruu kesklinnas on väga ilus.

2 kommenttia:

piaeliina kirjoitti...

Kyllä oli ihana viikonloppu minullakin. Oli niin hienoa päästä osallistumaan siihen teidän liturgiaanne, sen kauneuden voimalla pääsee taas pitkälle. Ja kiitänpä vielä kerran yösijasta, seurasta ja näyttelyn pystytys avusta.

kosotäti kirjoitti...

Upeasti kunnostettu tuo pappila.
Vanhat pappilat on ihania rakennuksia.