maanantai 20. tammikuuta 2014

Museopäivä

Kävimme eilen hääpäivän kunniaksi sunnuntaiajelulla Mäntässä, ensin pizzalla (päätin, että on pizzahääpäivä kun ensin luulin sen olevan pitsihääpäivä, sitten kuparihääpäivä ja kuulin sitten sen olevan silkkihääpäivä - hääpäivä tuli taas yllätyksenä, Anoppi onneksi huomautti asiasta! Muuten olisi mennyt taas sunnuntai työn merkeissä ja yleisessä lorvehtimisessa) ja sitten museossa. Olipa taas hienoja näyttelyitä!

Apteekkarin kauppahuone-näyttelyssä sai valokuvauttaa itsensä, tai siis lapsen koska vaatteet olivat kokoa nakki ja porkkana. Valoilmari poseerasi ansiokkaasti. Minä puolestani kirjoitin siellä kirjeen oikealla musteella ja hyvin rumalla käsialalla: "Arvoisa herra XXX, kiitän kirjeestänne ja pahoitellen on minun todettava, etten ymmärtänyt siitä sanaakaan. Mutta käsialanne on erinomaisen kaunista. Parhain terveisin apteekkarin apulainen H.M.".

Hieno Paperiperkele-näyttely puolestaan sai taas ajattelemaan miten hienoa olisi työskennellä tuollaisten projektien parissa - saisipa tehdä teatteria, näyttelyitä, patsaita, lavasteita....Too late, babe!

Nyt kun pakkanen on vihdoin tullut, niin on sitä kuvattava. Talon lämpötila vaihtelee lattian seitsemästä keittiön yhdeksääntoista. Aamulla ei tee mieli tulla peiton alta poies.

Illalla leikkasin Ilovalmarin hiukset. Otsatukka on pojan omaa mallia. Olen onnellinen kun kädet välillä toimivat. Välillä en saa edes isoja takinnappeja kiinni.

Joulua löytyy vielä sieltäsuntäältä.

Kuten myös kulahtaneita banaaneja.

Eile oli meie 12. pulmapäev. Käisime muuseumis ja see oligi jälle elamus: tahaksin teha sellised tööd! Liiga hilja aga mulle - ma olen liiga vana.

3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Onnea hääpäivän johdosta.
Kuule mikkään ei oo liian myöhästä, jos 80v.mummot lukee ylioppilaksi ni kyllä siekii vielä teet jotain mahtavaa.
Samoissa lämpötiloissa ollaan täälläkin, niin ulkona kuin sisälläkin, aamulla vaatii kyllä rohkeutta laskea jalat lattialle, mutta ihaillaan ikkunasta kaunista luontoa:))

Maahiska kirjoitti...

Niin... lähinnä se että ihan palkkatyökseen pääsisi tekemään tuollaista - kyllähän mulla on koko ajan näyttelyitä ja muita virityksiä menossa. Mutta ei siis työtä josta saa rahaa. Olis kiva jos aikoinaan olisi joku osannut työntää oikeille laduille. Vaikken osaa vieläkään hiihtää :D Jos taas olis työ niin pitäis olla joku tapa jolla töihin pääsis, täällä kun ei ole noita julkisia!

Soja kirjoitti...

Haaste :) http://sukkulallajaneulalla.blogspot.fi/2014/01/10-kysymysta.html