maanantai 28. marraskuuta 2011

Lunta, lahjoja ja leikkausjonoja


Iltapäivällä koulutiellä. Yöllä tuprutti 10 senttiä raskasta lunta, auto oli kuin hyinen villamammutti lähtiessämme aamulla Mäntän sairaalaan. Hyviä uutisia: leikkausta ei tehdä ennen joulua koska se pitää tehdä Jyväskylässä.... Huonoja uutisia: leikkausta ei tehdä ennen joulua koska se pitää tehdä Jyväskylässä koska Mäntässä ei ole enää anestesialääkäriä :S


Tämä tarkoittaa sitä, että saan nostella tavaroita ja elää tavallisesti (joskin vaivoineni) vielä jokusen aikaa ennen kuin pelkäämäni uusintaleikkausaika kopsahtaa postiluukusta.

Vihdoinkin sain kuvattua nämä jotka sain häneltä! :):):) Ihanaa! Toinenkin saippua on, laventelia - se on jo käytössä. Kuten ovat lapasetkin, kaikki kolme paria. Odottelin aikani että saisin paremman kameran, mutta kun ei kuulu ei näy, otos kännykällä kelvannee yhtä hyvin :)

Taustalla häämöttää sekä punakukkainen villahuivi että Nalle Puh-nuppipalapeli, jotka toin Apilan kirpparilta (siellä henkilökunta pitää kirpparia kerran vuodessa muutaman päivän - mainio tilaisuus löytää tuliaisia!)

Esimene lumi! Ööl oli ka pikk elektrikatkestus, nii vaikne maja et mulle meeldiks pikemgi (?) katkestus.... Haiglas sain teada et lõikamine tehaks ainult Jyväskyläs, see tähendab et on veel mõned nädalad ilma abi, aga kui ma olen rõõmus et jõulud ei lähe rikutud.

Ei kommentteja: