keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Ihmeteippi Int... siis Japanista!

Saumasukat ilman sukkia?

Maahiska kävelee! Maahiska kävelee myös portaat alas ilman tukea ja ihan mormaalisti! Maahiska on iloinen! Kinesioteippaus on ihme asia!Toivokaa nyt lujasti että tämän hoidon vaikutukset kestävät!

Muuten:
Arne ollut meillä jokusen päivän :)
Huomenna tulee työharjoittelijapoika :)
Nuorempi Tytär sai tikit pois jalasta :)
Vanhempi Tytär selättänyt kuumeen ja taudit marssii paraikaa jossain metsikössä :)
Tapasin ymmärtäväisen lääkärin joka sanoi ettei hylkää minua, oli tauti nyt sitten mikä tahansa. Niin että hoitoa vihdoin luvassa :)
Ja
Ystävät on Ihania :)

Head asjad ja head sõprad - maailm on ilus, hea on meel. Mõtlen mis ma teen värvitud lõngadega. Vest (fair isle? eestlane?) või sellised kedrid? Kõlapaelad jah, aga neid lõngad on nii palju!

5 kommenttia:

Ülle kirjoitti...

Tee vest:) Kui lõnga palju, siis saad vahva kampsuni ka ju teha!

Maahiska kirjoitti...

Jah, kampsun oleks ka hea, aga vest või sokid on nii lihtne ja kerge teha :) Abikaasal ei ole ühtegi minu tehtud kampsun, see kül oleks hea idee (ja fair isle meeldis mulle!) aga see on nii suur töö!

Tuitsa kirjoitti...

Lähetän sinulle lämpimiä ajatuksia, huokaisen puolestasi. Kaikkea hyvää ja siunauksellista syksyä!

Stello kirjoitti...

Hienoa, etta sut on saatu teipattua ehjaksi =D

PS, Sait blogitunnustuksen (ei tarvitse jatkaa, jos olet jo osallistunut, eika tietty mikaan pakko muutenkaan - en vaan ehtinyt/jaksanut tarkistaa kuka on jo tehnyt ja kuka ei..)

Maahiska kirjoitti...

Kiitoksia Tuitsa ja Stello :) En varmaan ehdi miettiä haastetta eteenpäin sorry... jossain vaiheessa 8 satunnaista tietoa minusta voisi kyllä koukuttaa ;)

Teipit alkavat jo hieman hiipua, mutta kai se olikin odotettavissa, olenhan ontunut liki puolitoista vuotta jo. Maanantaina uudet teipit kehiin!