perjantai 26. elokuuta 2011

Voi kun en ottanut kuvia!


Meillä oli rakkaita vieraita Kaukaa. Australiasta saakka! Eli vanhimman sisareni nuorin tytär miehineen vietti meillä kolme kaunista päivää.

Päiviin mahtui naurua ja kyyneliä, vanhoja ja vielä vanhempia valokuvia, huono-onnista kalastusta venheellä, paljon puolukoita ja sieniä, pieniä tuliaisostoksia, aamu-usvaa ja ilta-aurinkoja, värjäystä, saunomista, alpakkapaistia, makaroonilaatikkoa, yksi pahoin palanut marjapiirakka, toinen hyvin onnistunut marjapiirakka, supikoiran raadon noukkiminen ajotieltä pakastimeen, Äitin ja Isän (eli Mummun ja Papan) sekä pikku-Liisan haudalla käynti, poikki mennyt auton pakoputki ja paljon haleja...

Ihania rakkaita ihmisiä, ja uskon että tapaamme jälleen - seuraavan kerran jonain talvena kun on kimaltelevaa lunta ja kylmä niin että kissan viikset menevät kuuraan!

Meie vanema õde noorem tütar tuli Soome abikaasaga ja oh kuidas meil oli ilus ja hea aega! <3 Aga käis nii et unustasin pildid võtta!!!


Tässä Kurkipellon Pajan merkki, t-paitoja tulossa omaan käyttöön ja myöhemmin teen pakkaukset jne. tällä merkillä varustettuna :)

Kärpässienisisarukset sain ikuistettua venepolun varrelta....

Ei kommentteja: