maanantai 22. elokuuta 2011

Hämeenlinnan markkinat 2011 värillisenä osa 2Hieno mies, Reino Halin, opetti miten männystä saadaan evästä. (Ylen juttu täällä)

Kuvattavaa olisi ollut vaikka mitä, mutta pikkumies piti mummun kiireisenä... pikku tyttö talutti ja torui peppihevosta, puinen karuselli olisi jälleen ollut jossain markkina-alueella mutta en ehtinyt sinne saakka, kauniita naisia ja komeita miehiä oli yllin kyllin - musikantteja, taitavia käsityöläisiä - ihan mitä vaan! Vävymiehellä oli seppien kujalla myyntikoju, siitäkään en saanut kuvaa. Rohanin tallien näytös tuntuu aina vaan hienommalta. Ilovalmari ilmoitti että hän haluaa elää isona kiertue-elämää. Tytär tuli yhdeksi yöksi intistä markkinahumuun ja palasi sitten takaisin lepäämään - tulevalla viikolla ammuntaa ja siinä ei sovi olla väsynyt. Itse kävin värjärien ja kehrääjien killassa oppimassa uutta, ostin värttinän ja leveämmän lusetin, juttelin mukavien ihmisten kanssa ja aloin jälleen haaveilla telttaelämästä. Ensi vuonna?
Nüüd olen nii väsinud et eesti keeles ei toimu mitte midagi.

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Suurepärane päev!

Maahiska kirjoitti...

Jah, oli küll :) Me olime seal 3 päeva, nii palju ilusad asjad ja inimesed... aga jalad ei ole nüüd õnnelik :S Järgmisel aastal püüame saada sinna telgi ja laua, müüme siis ehted ja käsitööd....... :)

AnneH kirjoitti...

Ihania kuvia!