keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Taiteilijan elkeitä ja kehruun katselua


Arne, ikää vuosi ja 7 kuukautta piirsi "papan", tuo tuossa oikealla alhaalla. Meillä lapset ovat alkaneet piirtää varhain ihmishahmoja, mutta en tiedä miten yleensä ("2,5–3 vuotta: Lapsi alkaa piirtää viivoja ja pisteitä. Hän saattaa piirtää alkeelliset kasvot."?).

Tänään oli neulekahvila, kuvassa Villasukan rukki vauhdissa. Minulla ei taaskaan ole akuuttia neuletta menossa (ei näillä käsillä... :() mutta virkkasin samovaarille uuden liinan, sellaisen ruman pienen kukkasen. Vaarin hana toisinaan hiukan tiputtelee ja pidän siinä tippaliinaa alla. Katselin kyllä jälleen kerran ihania neuletakkeja lehdistä mutta nyt ei ole mahdollisuutta hankkia lankoja. Ja olen huono neulomaan itselleni.

Työhuone muotoutuu, lankalaatikoita on todella aivan liikaa mutten ehdi niitä vielä karsimaan. Tajusin takaraivossani myös, että huoneeseen pitää mahtua nukkumaan myös kaksi aikuista ja pinnasänkykin pitää saada sinne.... Oijoi.

Meie väikemees õpib uued asjad iga päev - ta joonistab inimese pilti!
Olen puhastanud minu tööruum kaks päeva jooksul. Aga kuidas on nii juhtunud et mul on 10 kast lõngad... aga pole aeg mitte midagi teha???!!!

Ei kommentteja: