maanantai 16. toukokuuta 2011

Naamaan sattuu! :D

Kylläpä ihminen voi kiljua riemusta niin että naamaa särkee seuraavana päivänä! Mutta hyvästä syystä! Varmaan arvaattekin miksi - ei, ei siksi että se ensimmäinen lautanauha on valmis...

Lisäys kollektiivisen ilon ja toivon kokemisen tarpeellisuuteen: kollektiivinen puhdas vahingonilo yhdistettynä isänmaalliseen riemuun on myös tarpeellista ja hienoa ;) Eipä olisi uskonut unissaankaan tuollaista lopputulosta. Tämän päivän parasta antia kansalaisten spontaanien riemunilmausten lisäksi on lukea eilisen mahtipontisia ruotsalaisennusteita: "Häviäminen Suomelle on mahdotonta" :P

Ja mitä vielä: tajusin liikuttuneena että monet noista Suomen pelaajista voisivat olla minun lapsiani. Ajattelin siinä Maammelaulun soidessa että aika monessa kodissa itketään nyt ilosta ja ylpeydestä :)

Mutta toisiin asioihin. Tarviin kotitontun joka haluaa/suostuu loimittamaan tuon toisen lautanauhan. En tykkää koko hommasta, joskin lopputulos helpottaa valtavasti itse laudoittamista ja kutomistakin.

Ja eilen teimme Ilovalmarin kanssa hienon videon jonka lähetimme Axelille: Valo kuvasi kotipihasta (juoksimme koko tontin ympäri kameran kanssa, pari tuntia meni siinä :)) mieleisiään kohteita ja yhdessä koostimme niistä videon Da da damin taustalle. Siitä tuli hieno, mutta en voi laittaa sitä tähän :( Paitsi jos teen sen uudestaan ilman musiikkia, jonka voitte itse laittaa soimaan taustalle jostain... mutta silloin se ei menisi just niin jetsulleen. Laitan tähän kuitenkin Valon ottamia kuvia. Valon toiveiden ja ohjeiden mukaan käsittelin osan kuvista fotarilla.

Nüüd on nägu valulikud: olen naernud nii palju eile ja täna! Mu isamaa on parim!
Eurovisiooni lauluvõistluse pettumus pole enam nii raske ;) Aga mulle meeldib ikka veel Da da dam !

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Õnnitlen Soomlaste Suure Võidu puhul!!!
Ja Eurovisioonil läks ka ju täitsa hästi tegelikult teie sümpaatsel poisil:)

Su kõlapael on lihtsalt väga suur saavutus minu silmis. Kohe tõesti!

Maahiska kirjoitti...

Tänan, Heli :) Tuntub et ise ka olen mänginud ja osalenud - terve Suomi on! Täna linnas sõitsi mopeed kaks noormehed suure Soome lipuga - nii rõomustav!