lauantai 5. helmikuuta 2011

Kola-karkkeja


day 15. a photo of you and someone you love
Kuvan alla lukee: "Annen kanssa, syödään kola-karkkeja. Paulan ottama kuva"

Tuo raidallinen takki joutui pian kuvan ottamisen jälkeen pannaan, koska sen hihaan eksyi kusiaislauma tuohenkäppyrästä jonka olin haltioissani ottanut mukaan parkkipaikan ojasta (miksikö muistan niin tarkasti? Koska ojassa oli minun Koirani, se koivunjuurakko jolle kävin juttelemassa). Inhosin muurahaisia silloin ja inhoan tänä päivänäkin. Joskin kestän niitä paremmin. Minulla oli 18-vuotiaaksi saakka kutiava vaikea ihottuma, usein heräsin yöllä uneen jossa muurahaiset kiipeilivät päälläni...

Anne-siskon takki on kevyesti kitisevää nailonia, muistan sen hajunkin :) Ja housut ovat ehtaa teryleeniä, varmaan kotitekoiset?

70. aastatel mood oli värvikat ja peaaegu praktiline ;) Mäletan kuidas see tuntus ja haises.

5 kommenttia:

Tuitsa kirjoitti...

Ihana vanha kuva, muistan elävästi nuo "kitisevät ja sihisevät" vaatteet!!! Ja olen muuten kohtalontoverisi kutinoineni :)

Virvatuli kirjoitti...

Oi miten symppis kuva! Niin kovasti olen tästä kuvahaasteesta nauttinut että nyt viimein itsekin olen rohkaistunut ottamaan sen vastaan. Jännittävä matka omaan elämään- ja vaikka noita omakuvia on tosi paljon,niin katsojan näkökulmasta voin sanoa jokaisen kuvan kertovan ihmisestä jotakin uutta. Todella kiehtovaa! Kiitos.

Sisko kirjoitti...

Vähän mä olin magee :D Muistatko ne kummalliset vaaleanpunaiset (?) karvaiset baskerit? LOL

sisko kirjoitti...

Apua - sä oot joskus tehnyt tommosta keinussa!!!

Maahiska kirjoitti...

Tehny mitä keinussa what?? :D
Juu ne baskerit, muistan miltä ne haisi!