keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Kun pakastaa, niin pakastaa...

Viime yönä oli -28,4 - ensi yönnä kaiketi samanlaista, lupailee kuun ympärillä oleva halo. Hei haloo, sanon minä. Aamulla lattianrajassa oli +1 astetta, sohvalla +9 ja tietokoneella +12...

Älkää kysykö, emme tiedä miksi meillä ei enää lämpö pysy. Onneksi pidämme kylmästä. On varaava uuni ja kaikkea, lämmön talteenottoa ja sellaista. Mutta parissa nurkassa on tuulipaperit vinksallaan (mea culpa) ja ikkunoita emme muistaneet paperoida ajoissa syksyllä, ja kun olisi muistettu ei enää kyetty kun piti rakentaa. Mukavaa sademetsäfiilistä tuo tupaan ahkerasti tippuvat hanat - ne on pidettävä valumassa kun mittari hujakoi -14 tienoilla. Emme ehtineet siis eristää sitä yhtä putkeakaan rossipohjassa.

Mutta asiasta kaakeliin: olen askarrellut edelleen ja sain lähetettyä valtaosan korteista ajoissa! Siinä tuoksinassa saivat kyytiä vanhat näyttelykatalogit ja taidekalenterit, kaikenkarvaisista askartelukartongeista puhumattakaan. Lopuksi sujutin kortit kierrätys-muovitaskuihin ja nitojalla napsautin kiinni. Postimerkki päälle ja maailmaa valloittamaan! (merkki piti kyllä teipata vielä varmistukseksi, eihän noista pakkasista tiedä kuinka irrottelee!) Toivon, että postin väki saa korteista myös iloa. Oikea syy muovitukseen oli tosin se, etten voinut ostaa kirjekuoria :p
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On ihan mahtavia kortteja!!
Meillä myös torppa aika vilpoinen, mielestäni kylmempi kuin aiempina talvina...naapuriasemalla valiteltiin samaa, ei vielä keksitty mistä tämä johtuu:) Mutta lisää vaatetta ja peittoo vaan ja kölkkiä mukiin!! On mukava kuunnella kun immeiset valittaa että kun ei ole kerrostalokämpässäkään kuin vähän yli 20 astetta...nyyh!

T. Vesangasta

Maahiska kirjoitti...

Ihmiset palelee, me ei ;D
Juuri kuulin natinaa siitä miten huoltomies ei tullut säätämään pattereita kun "oli vain 21 astetta ja niin kauhean kylmä" kerrostalossa... Juupah.

Nyt on hellittänyt, sohvalla tarkenee ilman pipoa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa todella kauniita kortteja.