tiistai 28. joulukuuta 2010

Hitaasti loppuvuotta kohti

Milloin vällyissä, milloin sohvalla... tänään kyllä ulkoilin hiukan kun piti luutia lumia kivijalkaan - onneksi Sisko oli kolaamassa ja ihmeen sutjakkaasti se käy hesalaiseltakin :D Kiitos hänelle!!!


Tässä tämä hopeinen ikoniriipus, korkeutta viitisen senttiä, painoa aika paljon kaulalle ripustettavaksi mutta eikö ole ihana! Tämä on kokeilu, sillä hakusessa on systeemi jolla voisimme tuottaa metalli-ikoneita kotioloissa suht' vaivattomasti.

Nyt alkaa olla oikeasti hiljaista, Mies korjaa pihalla auton jarruja Ilovalmarin avustuksella ja Isoveikka dataa yläkerrassa. Sisko poistui hoitamaan Nonnan hommia Arnen luo ja itse olen tehnyt jopa ruokaa joten sohvapottuilu on ainoa järkevä toimi tälle eukolle. Aloitin Arnen villapaidan jättiraidasta ja omasta päästä. Katson satayksi tallennetta ja välillä nukahdan, tahtomattani.

Vielä mietin, mistä löydän oikean CFS-lääkärin. Sitähän minulle vinkattiin jo monta vuotta sitten, mutta sen koommin on vain sanottu että eitiiä tai entiiäkukatietäis tästä asiasta yhtäämitää. Nimittäin tämä uupumus muine oireineen on jo... miten sen nyt sanoisi, uuvuttavaa. Ja kyllä, olen fibro mutta ilman niitä kipupisteitä - kuinka se siis on mahdollista? Kaiketi siten että tämä onkin CFS eikä fibro. Reumalääkäri pyöritti päätään ja sanoi ettei tiedä kroonisestä väsymysoireyhtymästä tarpeeksi voidakseen sitä diagnosoida. Jepulis.

6 kommenttia:

Jan kirjoitti...

Kyllähän hesalaiset osaa, mutta stadilaisten varaan en jättäisi.

Maahiska kirjoitti...

Ai siinä on joku hiuksenhieno ero? Mutta kylläpä ON siisti tie, vielä kun kukauden kuluttua olisi niin jäteauto ei kaataisi uudestaan meidän postilaatikkoa.... :D

Jan kirjoitti...

Juu, toiset paljasjalkaiset pitävät stadilaisuutta kovinkin tärkeänä asiana, ja ovat olevinaan ihan eri maata kuin muualta tulleet hesalaiset, joista jotkut sitten erehtyvät väärässä seurassa kehumaan hesalaisuuttaan. Me espoolaiset ja tapiolalaiset seuraamme huvittuneina vierestä, paitsi kun olemme jossain niin kaukana että meidätkin niputetaan hesalaisiin. Se ei ole ihan varma onko juuri hesalaisilla turkukompleksi.

Sisko kirjoitti...

Kun kolaaminen on hesalaiselle pihattomalle eksoottinen ja satunnainen maalaisharrastus eikä jokapäiväpakkopullaa:D

Maahiska kirjoitti...

Onneks meilläkin tarvii kesällä harvemmin kolata! Ettei ihan joka päivä!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis ikoniriipus.