lauantai 13. marraskuuta 2010

Onneksi en soita viulua


Isänpäivä-minttukakku jäi melkein puolitiehen... Unohdin että uunissa sulatettu voi = tulikuuma mittakuppi. Sormissa on melkoiset palovammat, toivottavasti tokenevat kuitenkin pian - haluaisin päästä neulomaan pientä villatakkia ja vaikka mitä. Tosin takin malli on hiukan hakusessa yhä; onko kellään antaa ohjetta sellaiseen pieneen pulleaan palmikkoneuletakkiin?

Ehken myöskään tee korujuttuja muutamaan päivään - sori vaan ikonikoruja odottavat lähimmäiseni! :(

Miesväki on kunnostautunut taiteilemalla saunan kattoa ja huomenna vietetään eräpäivää (sanoi Mies vahingossa) samoissa merkeissä. Onnistunen kuitenkin kellistämään kakun tarjolle, tai huudan lapset apuun.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi sinua ystävä parka!
palovamma pysäyttää ja sormet -voi auts!Niissä ne hermot säkenöi..toivottavasti jo olosi parempi.

Niina kirjoitti...

Tommosia ongelmia on mullakin ollut tänä syksynä, kun olen ottanut ilman patalappua ruokaa uunista. Aloevera-geeli on erinomaista palovammoihin (ja moneen muuhunkin vaivaan). Sitä saa luontaistuotekaupoista ja joistakin apteekeista.

Maahiska kirjoitti...

Puoli tuntia viileässä vedessä ja paksu kerros calendulavoidetta, ja kumma kyllä mulla ei ole enää jälkeäkään tästä katastrofista. Laventeli ei auttanut, sattui vaan - normaalisti laitan sitä joka paikkaan.