torstai 11. marraskuuta 2010

Mitäs tänään?

Tänään kävin terveydenhoitajan juttusilla, olin perin otettu kun minut oikein kutsuttiin kuultavaksi; työtön kun olen, pitkäaikaissellainen. Kun hänelle selvisi että olen oikeasti niin vajaakuntoinen ettei kaupunki edes yritä järjestää minulle kuntouttavaa työtoimintaa 4h/vk vaan mieluummin maksaa minusta sakot valtiolle, hän ihmetteli miksen ole eläkkeellä. No enhän minä ole kun kolmaskin hakemus tuli hylätyksi. Seuraavaksi ihmeteltiin, ystävällisessä hengessä, mitä asiaintilalle voisi tehdä. Toivottavasti tulevat verikokeet ja luuntiheysmittaukset ym. toisivat jotain uutta ja konkreettista - sitten vasta voisi yrittää uudestaan tuota eläkeasiaa. KELA näetsen tahtoo uusia sairauksia minulle. Vanhoissa ei ole riittämiin.


Eilen pääsimme kirkkoon Arnen kanssa, sitä ennen kävin papin juttusilla ja tapasimme työasioissa erästä esipaimenta. Saimme tilauksen isolla T:llä :) Olen tänään siis leikkinyt kivet-kiertää-ikonia-leikkiä. Hieman erilaista kuin tuo saunan rakennus. jota sitäkin on riittänyt.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onnea hyvälle kohtaamiselle terveydenhoitajan kanssa -mutta voimaa tuolle uskomattoman kuuloiselle "taistelullesi"kelaa ja kaikkea byrokratiaa vastaan!

Ikonisi on kaunis.Olet uskomattoman taitava!
maria

Maahiska kirjoitti...

Kiitos Maria :)

Nuo mammutinluuikonit tulevat suuresta Venäjänmaasta :) Minä vain piirrän ja suunnittelen niihin kehykset ja jalokivet (tällä kertaa kaiketi bysanttilaiset) ja sitten tehdään ne miehen kanssa valmiiksi....

Jan kirjoitti...

Kirjoitin jo pidemmän vastauksen, mutta tämä halvatun systeemi söi sen - taas. Haisee vakuutuslääketiedetapaukselta, hanki siihen oikeusapua tai edes vertaistukea. Ei se sinua tutkimalla ja uusia vikoja etsimällä taida ratketa kun vika on aivan muualla.

Maahiska kirjoitti...

En mie jaksa käydä pyörittämään sitä ruljanssia jälleen kerran, on muutakin ajateltavaa... Ja asiahan on jo vanhentunut, valitusaikoineen. Eläkkeellä saisin tosin alennuksia junassa, hmm... Mutta olen kerran jo läpikäynyt oikeusasiat ym. tämän kanssa avustajan kera eikä se riittänyt.