torstai 9. syyskuuta 2010

Saunaa mittailemassa


Hallissa Taipaleen tavaratalossa kävimme siis mittanauhan ja kameran kanssa; reissun lopuksi lyötiin kuistin kaiteeseen lappu "varattu". Tästä tulee kiva, olen jo suunnitellut kukka-amppeleita.... ;) Parasta on tämän tulo aivan yllättäen ja maksettuna. Työt tehdään itse mutta kaivuut, hiekat ja kuljetukset tietysti pitää pyytää muualta. Onneksi on talonrakennuksaikaisia suhteita vielä. Työtä valvomaan pitää asettaa ammattilainen, tuttu mies lähitienoolta hänkin. Rakennusluvat ja sen sellaiset vievät aikaa ja rahaa, mutta se ei ole meidän murheemme. Ehkä jouluksi pääsemme saunaan!

Tavaratalossa oli myös Korsumuseo sekä vanhoja tavaroita vanhan kansakoulun ajoilta.Erittäin tuima opettajaneiti keppinsä kanssa!

Lotta-neitoa pohdiskelin hiukan - josko tuon nuken valinta tekee oikeutta lotille....? Sumusilmäkaunotar piti ikuistaa sentään.Aamulla oli melkoinen sumu, aivan kuin olisimme olleet suolla, kellumassa maailmasta kaukana.

4 kommenttia:

Eva Grelsdotter kirjoitti...

Häkellyttävän kaunis sumukuva ...

Maahiska kirjoitti...

Ja miten armollisesti se peittääkään pihassa lojuvat rakennuspuukasat... ;) Mutta ihana sumu, ihanat varhaiset aamut täällä meillä!

Anonyymi kirjoitti...

Sauna<3, tuostahan tuli heti sellainen Myrskyluodonmaija-fiilis...ihana hirsisauna!! pääset saunanlämmitykseen, ihan parasta puuhaa...
T. naapurkylän asemalta vaan

Maahiska kirjoitti...

Olenkin harjoitellut muutaman kesän Lintulan vanhan saunan lämmitystä - ken sen sai lämpimäksi (kuumaksikin ehkä) on jo mestari ;D nyt siellä on uusi liian helppo tylsä sauna :/ Mutta meilläpä on maahissauna!