tiistai 21. syyskuuta 2010

Aurinkolasit päässä

Onneksi on nämä lasit, kestää katsella valoilmiöitä (tiskipöydän lamput) ja nettiä. Yskää ja kröhinää on seurannut siis tuttu päänsärkyvaihe. En ikinä opi astman kanssa elämistä... Mutta jotain sentään olen tehnyt: katsonut telkkarista brittisarjoja pitkästä aikaa, ainakin toisella silmällä. Puhdistin eiliset puolukat ja ihmettelin Coronation Streetin omituisia ihmisiä, sitten siirryin sujuvasti jonkun Sairaalan kautta Emmerdaleen. Kävin myös Bondi Beachilla katselemassa taitavia hengenpelastajia ja hölmöileviä ihmisiä, eli en ole ihan turha jätkä. Pitkään aikaan en ole tuijotellut telkkua näin paljon.

Mies sen sijaan on tehnyt Oikeita Töitä: Katsokaa mikä maskuliininen hieno sormus!


Jos nyt voisin tehdä Ihan Mitä Vain haluan Juuri Nyt, niin olisin siinä sähköttömässä puulämmitteisessä pikku mökissä pellava- ja villavaatteet ylläni neulaamassa/kutomassa/lukemassa kynttilän valossa ja kuuntelisin hiljaisuutta. Tässä nyt vaan istun kuitenkin, koneella. Vieressäni hurisee ja sirisee pakastin, telkkari pauhaa olohuoneessa, puheenpölinää, irrationaalista rallatusta ja liesituulettimen ääntä on riittämiin. Nyt joku alkoi vielä viheltääkin. Meluava Trappin perhe!

Joskus voisi vuokrata mökin Irlannista. Mutta eniten haaveilen tuonne yläpellolle rakennettavasta pikku talosesta johon voisin paeta sähköjä!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Sattuipa sopivasti! Eilen Emma sanoi että ois ihana jos meillä ois pieni mökki missä ei olis sähköjä eikä "elektroniikkaa" ja kuulemma järvikään ei sais olla liian lähellä että voisi olla ihan rauhassa...eiköhän hankita yhteinen piilopirtti, kai noita hylättyjä torppia näillä ja niillä kulmilla on!
:) Tiina

Maahiska kirjoitti...

Ompas muuten hyvä ettei sitä meidän taloa sit laitettu sinne Maailmanlopunmäelle: siellähän on nykyään se hirveä antennihöskä! 8-D

Kun oikein ahistaa, kuvittelen ihteni pieneen mökkiin jossa uunissa humisee tuli ja kynttilät vaan rätisee... kyllä sekin aika vielä koittaa (ihan ilman eurooppalaisen infrastruktuurin romahtamistakin, jota olen kyllä ennustellut jo tovin ;D)

Maahiska kirjoitti...

http://www.saraband.net/news/46-check-out-our-podcast/149-the-garden-cottage-diaries Tuollainen juttu ois kiva... joku vois suomentaa tuonkin kirjan!

Pirkko kirjoitti...

Aika tuttua on unelmasi, kirjoitin juuri omaan blogiini jotain hyvinkin samansuuntaista.
Toisaalta: hyvä etteivät kaikki unelmat toteudu, mistäs me sitten unelmoisimme!

routa kirjoitti...

muistelisisn lukeneeni että kärpässienillä olis joku värjännyt, olisikohan tulos ollut keltaista,(kuinka ollakaan). Saakos niillä kehäkukilla värjättyä?

Maahiska kirjoitti...

Kärpässienien punainen on vesiliukoista, keltaista saattaisi tullakin jollain puretuksella... hmmm.... pitäisiköhän?

Kehäkukilla en raaski ainakaan vielä värjätä, ne käytän mausteeksi ym - ensi vuonna ehkä sitäkin! Kerron sitten mitä tapahtuu - ja voisikohan tosiaan parvekkeen krysanteemeilla värjätä?