lauantai 31. heinäkuuta 2010

Ahistaa :/


Kuka tulis ja siivois ja pakkaisi jälleen kerran matkalaukut, kastelisi kukat ja hoitaisi kaiken?

Olen pari päivää maannut peiton alla kipeänä, en ole enää jaksanut edes lukea. Sadekaan ei ole auttanut, joka paikkaan sattuu. Jokainen nivel tuntuu erikseen. Kaikki on kurjaa ja meluakin on liikaa. Kissa sentään ei ole kakkinut työ- eikä muihinkaan huoneisiin. Ja Otto-kissakin palasi kotiin viikon reissultaan. Hän on ainoa kissoistamme jota paijaan.

En jaksa nauraa, en puhua. Haluaisin että minua paijattaisiin ja käsiäni hierottaisiin. Jonkun pitäisi ajella nurmet ja laittaa katteet kasveille. Pyykit pitää hakea pois ulkoa. Kyynärsauvoja ei voi käyttää kun käsiinkin sattuu.

Haluaisin olla terve ja mennä metsään poimimaan mustikoita. Haluaisin nauraa ja katsella kivoja elokuvia. Haluaisin jaksaa.

Mutta oli se nelipäiväinen korurutistus sen arvoista. Oli hienoa tehdä töitä ja onnistua.

4 kommenttia:

Liiolii kirjoitti...

Voimia!

Maahiska kirjoitti...

Kiitos :) Uusi päivä, uudet voimat - ainakin hiukan paremmalta näyttää jo.

Ruostevilla kirjoitti...

Ei sitä aina tarvitse olla tehokas - niin olen luvannut itsellenikin - eikä ne työt mihinkään karkaa vaan odottavat ihan rauhassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä, ei aina tarvite jaksaa, jos jotain harmittaa sotkut niin siivotkoon, muuten ne kyllä odottavat jaksamista, eivät työt todella karkaa. Terveisiä ja turvallista matkaa ! Reija