sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Rintakoruja


Nämä korut ovat menossa huomenna aamulla myyntiin, mutta jos löydät jonkun joka juuri sinua puhuttelee niin laita pikaviestiä :)

Mieli palaa jo uusien korujen pariin, mutta riemukierrostaan viettävä oksennustautiepidemia uhkaa perhettämme - ja äidin vapaa-aikaa (???)!

Eilisen jäljiltä alan sentään toipua, pitkä autoajelu helteessä Synttärisalaisuus-asioissa ja Erinäisiä Hankintoja Tehden koitui turmioksi.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kauniita koruja ja -voi oksennustauti on taudeista inhottavin!Voimaa sinulle Maahiska arjen kuvioihin!

Maahiska kirjoitti...

Kiitos myötätunnosta - täällä harmitellaan kun Isoveikan yläkoulun ryhmäytymispäivä meni nyt sivu suun ja iltapäiväksi pitäisi jaksaa mennä musiikkiopiston pääsykokeisiin kuitenkin :/

Pelkään että seuraavan viikon ajan olemme itse kukin taudissa, ei oikein innosta ajatella... Itse menen todella huonoon kuntoon oksentaessani, mietinkin pitäisikö sitten suosiolla lähteä tiputukseen kun ovimat loppuvat vai jaksanko enää sinnitellä kotona. Ja onko tarpeellista edes yrittää sinnitellä.

Täällä on ollut upeita sateita ja aamulla menin ulos vartavasten kuulemaan lintujen pauhua ja sateen kohinaa - ihana aamu!

Liivia kirjoitti...

Myöhästyin näistä rintaneulakeimeistä, mutta olenkin tullut siihen tulokseen, että kaulaani tuo sopisi paremmin, ei mulla ole sen tyyppisiä vaatteita, joihin rintaneula luontevasti sopisi:)

Nyt on tiukkaa ennen reissua, mutta jos jotain jää reissun jälkeenkin palaan korukaupoille.

Maahiska kirjoitti...

Hätiä mitiä, korukauppa on ja pysyy :)