tiistai 25. toukokuuta 2010

Riimuja ja saippuatelineitäSain perinteisesti neulotut riimusukat kirjailtua, niissä lukee jotta "TUO ON MIES MEESTAE TEHTU, SOKERISTA SORWAELTU, SUU SOMASTI LAULAMAHAN, IALAT TAITEN TANSSIMAHAN"
ja tein myös pienen saippuatelinelappusen - metalliset ym. kolisevat ja putoilevat ikävästi altaaseen (tai lattialle) tässä perheessä. Olen aloittanut myös tiskirätin ja pohtinut mistä saan harmaata Lett Lopia yhtä pipoa varten - menevät lopettamaan hyvän langan, mokomat!!!

Mitä minä nyt tekisin? Langanjämät eivät jaksa innostaa :/

Musiikkiopiston pääsykoe meni "jotenkin", sanoi Isoveikka. Kesäkuun 9. tiedetään mitä sekin tarkoittaa. Ensi vuonna uudestaan jos nyt ei onnistunut.

***

Katsoin tänään Jiri Kylianin tanssiteoksen Birth Dayn - jälleen kerran siis, sain sen peräti tallennettua telkkarista. Se jotenkin koskettaa - naurattaa ja saa haikeaksi ja mietteliääksi samalla kertaa. Vanheneminen, mitä se on? Eeva Kilven "Unta vain" on yhä lukematta, mutta jossain haastattelussa hän sanoi kuinka ihmeellistä miten peilistä katsoo joku vieras vanha nainen, kummasti tuttu ja kuitenkin aivan eri kuin se pieni tyttö joka sieltä silmistä vielä vilkkuu. Jotenkin noin. Minunkin peilistäni katsoo aivan outo ihminen yhä useammin.


Photography: Joris-Jan Bos

10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oled lihtsalt ületamatu, vaatamata valudele suudad nii põnevaid ja ilusaid töid disainida!
Praegu laulavad soome tüdrukud eurovisioonilaulu, täitsa tore, mulle meeldib, et soome keeles, mitte inglise!!

Maahiska kirjoitti...

Ilu on mulle arstim.... Kunagi olen üleliia haige, lähen teadvusetule :( Aga kui ainult jään ärkvel nii teen midagi ilusat.

Soome tüdrukud jäid väljä - soome keelel laulmine oli kyl hea...

Niina kirjoitti...

Hei!

Olisko mahdollista, että laittaisit blogisi blogilistalle. Seuraan sen kautta blogeja. Luen mielelläni sinun blogiasi, mutta unohdan, kun se ei näy blogilistalla.

Ruostevilla kirjoitti...

Upeat sukat ja hyvä idea tuo saippualiina - teenpä sen itsekin. Aina ihailen noita kintaita - täytyy opetella ensi talveksi niiden teko, nyt ei voi pitää villalankaa käsissä, kun tuntuu helteet alkaneen vihdoinkin.

Maahiska kirjoitti...

Niina, mitenkähän sinne listalle laittaudutaan... en ole perhetynyt näihin :-D Itse luen eniten niitä blogeja jotka olen tökännyt tuohon sivupalkkiin - toki muitakin tilanteet vaihtelevat ja kaikkia en tule laittaneeksi siihen...

Ruostevilla, tiedätkö jo sen hyvän Krista Vajannon neulankinnaslinkin? http://www.vajanto.net/gradu/

Niina kirjoitti...

Siellä kyllä neuvotaan.

Maria kirjoitti...

Tuommoisen saippua telineen minäkin haluaisin..Kintaat myös pehmoisen näköiset!Sinä olet ihana tunnelmien kirjaaja Maahinen !Kiitos !

Maahiska kirjoitti...

Taisin onnistua liittämään tämän blogilistalle...

Kiitos Maria, lämmittäviä sanoja! :)

Villasukka kirjoitti...

Tule lapioimaan saniaiset ja tuo mukanasi koneellinen pestävää - mulla kone (vanha rakas rakkine) toimii ;)

Maahiska kirjoitti...

Tarjous josta ei voi kieltäytyä! :-D Laita s-postia vaikka missä ja milloin....? Sinulla luultavasti on kiireempää kuin meillä...
hannele.maahinen at gmail.com
Mutta ehkä paikkaan purukumilla tuon pesukoneen kumilerpun joka vuotaa lattialle... yrittänyttä ei laiteta!