tiistai 6. huhtikuuta 2010

Niin ruma...

... ettei sanotuksi saa, mutta minkäs teet. Oli loihdittava äkkiä joku hylly kylvöille ja taimikasvatukselle. Tuossa ainakin saa valoa riittämiin. Kun suunnittelin olohuonettamme, oli minulla hieno visio Suuresta Ikkunallisesta Tilasta, ja tässähän tämä nyt on...:/ Narut ovat kissoja varten, muutenhan nuo menisivät ilomielin nukkumaan hempeät taimet littanoiksi.

Olen ollut koko alkaneen Kirkkaan viikon aivan uupunut, aamuisin en jaksaisi herätä ja iltaisin kaadun vuoteeseen tyystin voipuneena. Mutta sentään jaksan suunnitella. Olen tilannut karstaohdakkeen ja värimorsingon siemeniä!

Käsityöt eivät edisty nekään, palan halusta aloittaa jotain uutta mutta vanhat pitää ensin tehdä valmiiksi. Pah!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ei ole üldse kole! Mulle hoopis meeldib väga. Kodu on elamiseks.

Maahiska kirjoitti...

Tõsi küll, Kodu on elamiseks. Kunagi ma sooviksin et oleks kena ja korralik :-D Meil pole mitte skandinaavia sugugi
taltsutatud kodu! :-D (Ja minu eesti keel on ikka kole!!!)

Heli kirjoitti...

Su eesti keel on mõnus, vot kui mina hakkan soome keeles kirjutama;-D. Aga Sinu kodu on minu pilgule just selline skandinaavia kodu, no vaata - suured-suured aknad, naturaalne puu, valge diivan, ...

Maahiska kirjoitti...

See valge diivan on õigesti roheline ja violett, aga siin on valge karvane vaip peal ;) Ma arvan et meile ei sobiks skandinaavine klassiline stiil... Meie kodu on nagu täika, täis eripaarised kraamid :D Aga se meeldiv meile ja meie sõbrad ka kodusena pidavad.