lauantai 20. helmikuuta 2010

Niisk...

... jatkuu yhä tämä flunssa, mutta mikäs siinä - voin silti istua sohvalla kutomassa ja kerrankin on hyvä syy olla touhottamatta tiskien ja siivoamisen kanssa :)
Tein Siskoselleni tuollaiset lohikäärmeenloitsimishansikkaat, jotka soveltunevat hyvin kaikenlaisiin hämäriin hevipaikkoihin ( ;-D ) siinä kuin toimistotyöhönkin. Kuvassa ei aivan näy, mutta kyllä siinä on violettia helmiä ja violettia hörhöäkin. Ja lohikäärme on isoveikan ikkunamaalaus (Luulitte oikeaksi, ihanko tosi???!!!).

Eilisiltana kävi hupsusti neulakintaan kanssa, viimeinen peukalo, viimeinen kerros - ja lanka loppui. Onneksi lankakaupassa oli vielä muutama kerä, ostin samantien pois kaikki punaiset. Flunssaisena kylillä luuhiminen ei ole kivaa, joten kävimme vain pakolliset kauppakuviot. Vielä haimme polttopuita sisälle ja kyllä melkein harmitti: kaunis ihana aurinkopäivä menee hukkaan kun ei PYSTY olemaan ulkona enempää! Murrrr! Astmaisena ei voi kirmata mielimäärin kun tuuli salpaa hengen... Etanat ovat ennustaneet lumimyrskyä näille päiville - saan ehkä soittaa naapuriapua, ei meistä ole lumitöihin.

3 kommenttia:

Ruostevilla kirjoitti...

Parane pian!

Maahiska kirjoitti...

Kiitos :) Hyvä puoli tässä on se/kin etten ole kodin ulkopuolella töissä - mitä siitäkin tulisi, lääkärintodistukset ja kaikki... Ja se että polttopuita piisaa kunhan vaan sisään kantaa :)

Telle kirjoitti...

Luulen tuon violetin olevan voimauttavan värin, varmaan olet terveenä tuota pikaa.