tiistai 29. joulukuuta 2009

Pitikin mennä hehkuttamaan...

...eilistä hyvää oloa. Tänään on ollut aika karua. Tein lumitöitä huopatöppöset jalassa = valtaisat lumipaakut pohjissa ja märän lumen kolaaminen tuntuu haukkareissa (mulla siis on sellaiset) ja lonkissa ja kyynärpäissä. Mutta ei hätää, täti vihreä latasi dosetin ja näillä eväillä mennään. Täti hento valkoinen ei tule kai enää, kaupunki on priorisoinut terveyspalveluitaan ja joudun itse tuskailemaan lääkkeitten kanssa taas.

Mutta asiasta lankakoriin eli neuleisiin - mikään ei voita pahaa oloa niin hyvin kuin onnistunut neule. Kutaisin jättikokoiset tossut hahtuvasta ja kutistin ne kahdessa pesusssa sopiviksi. Jostain syystä nuo värit menivät kummiskin eriparisesti, mutta teinkin noita elokuvaa katsellessa ja itselleni.

Tänään on myös leikattu Ilovalmarin hiukset. Hän on vaikuttunut AC/DC:n tyypin (?) hiuksistosta ja halusi samanlaiset. Hyvä poika, siitä se alkaa...:D

Mies valoi oikeita tinakenkiä uudenvuodenyötä varten. Ei mitään lyijyhösseliä siis.7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tukka!! Kerrassaan AC/DC ;)
Voiko noi kengät siis sulattaa samalla tavalla kuin ne kaupan myrkkyjutut? Noita ei varmaan kaupasta saa...Emma on innokas pikkunoita jota kiinnostaa tu tinojen valaminen ja lupailin että tänävuonna kokeillaan mitä tuleman pitää...!
T. Wesanka-anomyymi

_hoya_ kirjoitti...

Vau: tossut
Vau: AC&DC
Vau: sekä poikasi että acdc-tyypin tukka
Vau: itsevaletut tinakengät

Vau: Sinä!

Maahiska kirjoitti...

Hih! Kiitos monesta vausta. Nähtäväksi jää onko AC/DC-tukka vau enää kun pääsemme Kotkaan - hatun alla monta tuntia voi koitua moiselle turmioksi :-D

Maahiska kirjoitti...

Hyvä Wesangan-Anonyymi, noi tinat sulaa jetsulleen kuin kaupan tinat elleivät paremminkin :) Aika mölliköitä ovat, tuo puntti painaa puolitoista kiloa. Ihmettelen minkä tinakauhan varsi tulee kestämään moisen :-D Ja toivottavasti noista tulee jotain hyvin selkeää osviittaa ensivuodelle...

Pankin talkkari kirjoitti...

Yritin kurkistella onko täällä kuvia eräiden joululahjakorujen valmistuksesta - mutta ilmeisen tarkasti on homma pidetty salassa sillä en mitään löytänyt enkä mitään ole hoksannut.

Kiitos ihanista kättentuotoksista siis jälleen - kaulakoru on käärmeketjussa kaulalla ja rannekoru - jäin paketin avattuani lähes sanattomaksi. Se kruunaa viimevuotisen sormuksen täydellisesti. Turmaliinit ovat ihanat ü

Sormus olikin tähän asti jotenkin orpo. Siis kädessäni, sillä minulla ei ollut ennestään mitään vastaavaa sen kanssa käytettäväksi. Nytpä on.

Kunpa en vain hukkaisi näitä. Juuri uimahallilta palattuamme hain jo uutta rannekoruani sydän pamppaillen - takin taskussahan se sitten oli. Olen niin onneton korujen - ja hattujen ja lapasten ja kukkaroiden ja käsväskyjen ja kaiken irtonaisen - kanssa, että niiden pitäisi melkein kulkea liimattuna matkassa, etten jättäisi niitä jonnekin.

No, korut ovat onneksi siitä kätevät, että ne päällä voi aina nukkua ja kylpeäkin - samaa ei voi tehdä lapasille ja lompakoille ü

Kiitos siis kovasti. Hyvä maku isännällä ja teillä ü
Koru on hyvä kädessä, istuu eikä pyöri.

Nämä korut ovat muutenkin niin ainutlaatuisia, että tämän tästä joku huomaa ne kädestämme ja kommentoi tai kysyy. Jopa koruliikkeessä on huomioitu isännän sormus.


Ps. Senkin salapiiloilijat ü

Maahiska kirjoitti...

Hih, salapiiloilijat onnistuivat kerrankin:D Hienoa että tykästyit, isännälläsi oli oivat aatokset ja aikeet, me vain toteutimme ne. Hyvää uutta vuotta teille!

Sisko-Snapesse kirjoitti...

Minäkään en ota kaularistiäni Keuruu-tuotantoa sekin!) pois kuin saunaan mennessä, koska siellä se polttaa. Ja sitten pelkään että se katoaa! Mutta mielettömän upeat tinakuviot saitte!