maanantai 28. joulukuuta 2009

Elokuvailtaa odotellessa...

Olen löytänyt uusia ulottuvuuksia kuvankäsittelyohjelmastani. Tässä Tilkkupienoinen pinkin rätin kera - melkein kuin Anne Geddesiä, eikös vaan!

Kävimme korkkaamassa uusitun uimahallin ja pääsin pulahtamaan kylmäaltaaseenkin. Se oli ihanaa, mihinkään ei sattunut sen jälkeen. Hallissa oli lastenpäivä, isoon altaaseen ei juurikaan mahtunut uimaan (kaikkien traktorinrenkaiden ja muiden villien kelluttimien keskelle) enkä hiirenä uskaltanut edes liukumäkeen, mutta lastenaltaassa oli mukavaa. Uimahallikahvit ja pienimuotoinen kaupassakäyntikin mahtui ohjelmaan. Parasta tänään oli (kylmäaltaan lisäksi) kirjastossa, kun se mukava virkailija tuli hetisuoraan tarjoamaan minulle kirjaa Noitavaimo ja neitsytäiti. Palvelu on kohdallaan meillä, sanoisin :) Kirjastosta tarttui mukaan myös Aapelin Siunattu hulluus-äänikirja sekä Haahtelan Elena samoin, lisäksi pari uutta sananlaskukirjaa ja runoja.

Lähdemme ylihuomenna Kotkaan ja Teofaniaksi ehkä Valamoon, jos matkanteko ei ala rassata liikaa. Sitä ennen yritän tosissani kampeutua soffalle katsomaan elokuvaa Silmänkääntäjä, joka yhä odottelee muoveissaan... Olen nukahtanut kaikki tähänastiset yritykset.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Neulekahvila, kyllä kiitos! En tosin tiedä miten usein pääsisin, mutta kuitenkin. Haapamäkiset kokoontuvat jonkun kotona aina silloin tällöin (olen pari kertaa ollut mukana). Ja me on muutaman kerran neulottu Johannan (paikkakuntalainen, varmasti mukana), Taijan (Taijan kutomukset, silloin kun käy täällä) ja muutaman muun kanssa.

Maahiska kirjoitti...

Mä pääsisin ehkä joka toinen viikko iltasella kun olen kyydistä riippuvainen ja Haapamäki on liian kaukana - ei toivoakaan sinne päästä :/ Mietitäämpäs asiaa vuodenvaihteen jälkeen....:)