maanantai 7. joulukuuta 2009

Pakko siivota :/


Yritin kyllä, mutta ei kertakaikkiaan voi odottaa joulusiivoukseen asti. Täällä ei päässyt kävelemään enää, telkkarin edessä kökötti pino leluja ja nosturi, olkkarin pöytä tursehti kaikkea aviiseista legopalikoitten kautta karkkipapereihin. Ikkunalla kärvisteli monta ruukullista kukkia joiden oikea paikka olisi konehuoneen viileydessä ja ruokapöydän oli vallannut linnunpesätehdas. Miten tässä näin kävi, minähän vain hetkeksi selkäni käänsin?

Kaikki tämä johtuu melkein siitä että meidän kirjahyllyprojekti etenee ihan oikeasti. Seinään on kiinnitetty jo viisi kannatinta. Tänään piti ostaa ruuviväännin, semmoinen ihana pieni kapistus jolla lienee ilo ruuvailla loputkin 14 kannatinta kiinni. Se on vielä latauksessa joten raportoin toimivuudesta myöhemmin. Kirjahyllyn alle tulee se iso lipasto joka tähän saakka on tukkinut joulukuusenpaikan olohuoneessa ja lipaston päälle ajattelin fiksusti hankkia muutaman nätin korin joita voi käyttää kaiken roinan piilotukseen (Miljoonalaatikko on vähättelevä ilmaisu; miljardiloota sopisi paremmin. Niitähän meillä jo onkin, mutta eipä muutama lisää haitanne). Sitten, vasta sitten meillä on mahdollisuus laittaa joulumatot lattialle ja jouluverhot ikkunoihin. Sitten, vasta sitten alan leipoa joulukakkuja ja paketoida lahjoja (sikäli kun löydän ne piiloistaan). Sitten laitan joululaulun soimaan (siis yhden, nimittäin Helga nattin) ja sitten nostan jalat rennosti soffanselustalle ja luen jotain kaunista joululehteä kynttilänvalossa. Jotenkin niin sen pitäisi mennä.

Eilen kävimme siis Mikkelissä ja piipahdimme lyhyesti siellä Kenkäverossakin, joka oli hiukan pettymys. Samanlaista siellä kuin muuallakin. Oikeastaan tykkäänkin enemmän Keuruun vanhan pappilan puodista. Globe Hopen tuotteet kyllä olivat ihania, mutta jostain syystä muu ei sytyttänyt. Olen varmaan katsellut niin paljon jo käsitöitä ja tehnyt itsekin että rima on noussut. Makeedesignin pussukatkin olivat ylen hauskoja, niistä vaan tulee mieleen itse yrittää samanlaista...

*****
Valo näki eilen vahingossa tietsikalla alastoman naisen ja sanoi: "Juuri kun rauhoituin, näin naisen pyllistävän..."

4 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Heissan, kirjoittelit ruuvinvääntimestä. Ostitteko sellaisen bosh- vai mikä se lie olikaan tarjouksessa salosella, sellainen pieni missä on valokin.... kommentoipa onko hyvä, taidan hakea itselleni sellaisen joululahjaksi... oli niin naisen käteen sopiva :)

Maahiska kirjoitti...

http://www.harju.fi/tuotteet/einhell-sahkotyokalut/sahkokasityokalut/?num=24416&upotusURI=/tuotteet/einhell-sahkotyokalut/sahkokasityokalut/&x26072=Select/Card Tuosta löytyy meidän kapine, kyllä se on pieni mutta toimiva. Toistaiseksi ruuvaus sujunut hyvin. Megasta ostettiin.

Villasukka kirjoitti...

Suomensin sen Who? pipon ohjeen vain suullisesti kun työkaverit kirjoittivat itselleen tarpeelliset kohdat muistiin. Eli minulla ei ollut lupaa suunnittelijalta enkä siis voi kirjoittaa sitä minnekään. Mutta kysy niitä kohtia mitkä tökkii ;) villasukkis@gmail.com

Annika - Vaahteramäen lapset kirjoitti...

Sotkulla taitaa olla vakionsa, luulen niin. Vaikka miten puunaa ja järjestää, kohta on sotkun vakio valloillaan.
Minä olen luovuttanut sotkun suhteen, vaikka joskus yritänkin pyristellä... ;)