keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Oi mikä ihanan tavallinen päivä!

Pitkästä aikaa näin: lapset koulussa ja eskarissa, minä soffannurkassa tekemässä käsitöitä, Mies yläkerrassa tekee koruja, aamupäivällä kahvilla ja kaupassa käynti, Kahden kerroksen väkeä, päivällinen ajallaan ja koneessa hurisee maltillinen tavallinen pyykki eikä mikään apua-pyykkikori-tursuaa-yli-pyykki. Ihanaa!

Olen tehnyt kamalan määrän lenkkivirkkausta ja se nyt saakin riittää vähäksi aikaa, viime yön särky oli taas oiva muistutus siitä ettei pidä liikaa innostua. Mutta noitten viimeisten luomusten nimi.... jonkinlaiset rannekkeethan ne kai on, sellaiset lämmittimet? Tahtoisin sanoa niitä "kiksuttimiksi" mutta yleisön mielestä se ei käy. Kiksukarvaakaan ne eivät ole, ovatpahan vaan muuten pörröiset. Hapatus, sanon minä!

Mustikissa ripuloi verisesti viime yönä työhuoneen lattialle, nyt yritän saada sen kurkusta alas pari matokuuria peräjälkeen ja jos ei auta niin on lähdettävä lääkäriin :( Ensimmäinen tabletti meni harakoille, kissa on melko lusmu - piti tablettia poskessaan ja huijasi syöneensä sen. Ihana ja vaivalloinen mauku, mokoma rontti.

2 kommenttia:

catariina kirjoitti...

olisko kisu syönyt jossain naapurissa rotan myrkkyä tms kun ripulitauti kestää..

Maahiska kirjoitti...

Matolääke näytti tepsivän, toisen kuurin pukkaan vielä perään kunhan keksin miten sen tällä kertaa saa toimitettua....:/ Kaikki hyväksikoetutkin konstit kokeilin viimeksi ja silti oli lääkkeet pitkin lattioita :-D