keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Villakirjontaan höpsähtänyt

Kuten monet teistä tietävätkin niin olen ollut sellainen jo jonkin aikaa - sen lisäksi että höpsähtelen milloin mihinkin. Mutta nyt on tekeillä kirkkolaukkusarja, siis villalla villalle tai ainakin villalla jollekin kankaalle - tänään ostamani kangas ei näetsen ole ihan villaa kun sopivan väristä kangasta ei muuta löytynyt pikkukaupungin puodista vielä.

Kirjastosta löysin aivan uuden ihanan kirjan: "Villakirjontaa kotien kätköistä" (Honka-Hallila&Uusitalo, BTJ kustannus) Kirja on ulkoasultaan kaunis ja selkeästi kirjoitettu. Vaikka en tuollaisia kirjontatöitä teekään itse (minulla on aina vaan sama freestyle, teen mitä tahansa!) niin ideoita saan, ja kauneuttakaan ei koskaan voi nähdä liikaa.

Nyt pitäisi vaan malttaa istua aloilleen selaamaan kauniita kuvia. Ensin piti siirtää tieokone uuteen paikkaan, jota ennen piti siirtää yhtä ja toista ja sitä ennen piti laittaa uuniinkin tulet...

2 kommenttia:

routa kirjoitti...

ihana kirja selata ja täytyy kyllä myöntää, että kovasti se huutelee omankin hyllyn täytteeksi. ja ideoita siitä kyllä saa.

Njalla kirjoitti...

uih, eksyin blogiisi ja ihastuin saman tien tähän! Minäkin haluan! Nyt tiedän mitä pukin konttiin alkaa rakentumaan!