tiistai 10. marraskuuta 2009

Toipumista

Nyt pystyn jo liikuttamaan vasenta kättä ja lämpökin on laskenut normaaliksi. Päätä hiukan särkee, mutta miksipä ei särkisi kun äskenkin heräsin kamalaan narskutteluuni. Ilovalmari samoin narskutti puolenyön tienoilla niin että havahduin heittämään häntä tyynyllä - ihan pienellä sellaisella.

Toivottavasti rokotuksesta ei tule mitään tämän enempää. Olen kummitellut koko eilispäivän yöpaidassa turkki (tekosellainen) päällä kun paleli ja väsytti. Syttyruusuja tein lasten kanssa lisää ja kirjailin Magdalan Mariaakin, mutta kinnasneulaan en jaksanut koskea.

Kuvasin Miehen työhuoneen hyllyn ja omat rokotuskintaani, eli ne joita väsäsin siellä jonossa. Keksin muuten mihin kannattaa laittaa värinvaihto: kämmenen puolelle tietysti! Siellähän se sitten huopuu himeräksi!

Mutta mistä saisin eestinkielisen kirjekaverin??? Olen etsinyt netistä ja kolunnut kaikki lehdetkin jotka käsiini sain. Aga mul ei ole veel kellega juttu ajada! Kindlalt Saaremaal elab keegi sellane, kes meelsasti kirjutas minuga.....

3 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Mullon olisi ehkä eestinkielinen kirjekaveri sulle :-) Ehkä. Tiedustelen asiaa....

Satu kirjoitti...

Upean näköinen kinnasneulalapanen, itse olen kokeillut kinnasneulailua vain yksivärisellä langalla, mutta sitten kun taas aktivoidun moiseen pitää kokeilla värikkäämpää :)

Maahiska kirjoitti...

Hoya--- olisi tosi kiva saada joku kirjoituskaveri! olen etsinyt eestinkielisistä lehdistä mutta sielläkään ei juuri ole enää kai kirjeenvaihtopalstoja :/

Satu-- raidat tuottivat mulle aluksi paljon päänvaivaa, mutta kun kämmenen keskelle laittaa ne niin oppii kyllä vaihtamaan värin hyvin.