tiistai 6. lokakuuta 2009

Oi mitä laukkuja ja sensellaisia!

Kiitos Mariannen löysin tällaisen inspiroivan sivuston, käykäätten katsomassa! Erityisesti Tämä ilahduttaa minua! Jospa joskus ehtisin ja jaksaisin toteuttaa omat laukkuhaaveeni ja -aikomukseni! Olen maalannut kankaalle jonkin verran, esim. tämän kuvassa olevaisen enkelin, mutta en järin paljon. Josko sitä joskus.....? Kaikki aika hupenee lautanauhaillessa ja neulakintaillessa nykyään. Mies tekee laskelmia ennakkoperintärekisteriinilmoittautumistaan (sana!!!) varten, minä vaan teen ja teen enkä halua kuulla rahasta puhuttavankaan. Paitsi käteisestä, sillointällöin. Pelkkä ajatus Tuloista saa minut hermostumaan.

2 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Tulot on hyvä asia. Kulut ei ;-) Kummastakaan ei kannata menettää yöunia!

Kaunis enkeli sinulla, ja kintaatkin oikein somia!

Maahiska kirjoitti...

Tuloja seuraavat väistämättä vaikeudet verottajan kanssa, samoin pyllylleen menee asumistuki yms. Näin meillä köyhillä :/ Mutta työtä on kiva tehdä ja tärkeintä on ilo.

Esimerkki tähän vielä verottajan mallikelpoisesta touhusta: melkein jäimme jälleen kerran ilman kahta tuhatta euroa koska verotoimistossa oli unohdettu kirjata yksi rasti ilmoituksestamme. Tänä vuonna onneksi saimme sen vielä korjattua..... *huoh* Tänä vuonna meille tulee jouluruokaakin siis :)