maanantai 15. kesäkuuta 2009

Neuloja ja nappeja... miestensellaisia

Näitä olemme väsänneet ja lisää on tilauksessa, kyseinen sukuseura vaihtoi hopeaseppää - meihin siis - ja työ alkaa tuottaa tulosta pikkuhiljaa. Projekti on mukavasti monivuotinen ja jotain tulojakin siitä lienee. Kyseisen sukuseuran korumallilla on oma tarinansakin, kiva on niitä tehdä. Pääsen minäkin opettelemaan filssausta ja juottamista :-)

Sain eilen saumattua kylppärin loppuun, silikonisaumauksessa auttoi parhaiten märkä jäätelötikku. Minulla oli sekä Classic Mint- että Eskimo-tikku, molempia tarvittiin. Kannattaa syödä siis jäätelöä! Huomenna laitetaan kalusteita paikalleen, vielä kun oven saisi jostain niin pääsisimme juhannussuihkuun! Tai mitäs sillä ovella!

4 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Korut ovat tosi tyylikkaita. Sukuseuralaiset tekivat oivallisen valinnan valitessaan teidat.

Suihkuun voi menna vaikka paljaan taivaan alla. Ovista viis! Jaatelotikuillakin on siis uusiokayttoa. Taalla, alabaarissa, tehdaan muuten seudun parasta jaateloa. Minakin syon, vaikken erityisen perso jaatelon peraan olekaan.

Elena kirjoitti...

Tarkean ja arvokkaan oloinen tyo.

Aina loytyy hyva syy syoda jaateloa!

Outi kirjoitti...

Tulin kurkistamaan blogiisi ja olen vallan hurmaantunut noista "keskiaikaisista" jutuistasi. Fiksua myös tuolta sukuseuralta tilata jotain tuollaista tyylikästä, persoonallista ja omaa. Taidan plärätä sivujasi vielä lisää tässä..

Maahiska kirjoitti...

Teretulemas Outi blogini pariin :) Keskiaika on tuonut minulle paljon hyvää ja kaunista - suosittelenkin kaikille! Ehkä lahiaikoina pääsemme lisää osallistumaan kaikkeen kivaan. 17.7. alkaa Inkoossa telttaleiri, mutta sinne emme tänä vuonna pääse harmillista kyllä. Siellä olisi aivan omanlaatuisensa tunnelma!