sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Sunnuntai, sadetta, aurinkoa

Käänsin kasvimaata ja siirsin kasveja, pohdin kuinka pieneksi pitää kasvimaa supistaa että pystyn hoitamaan sitä tänä kesänä. Vaikka talon lopputarkastus siirtyi loppuvuodelle olen aikonut viettää aikaani telineillä ja tikapuilla enemmän kuin pellolla. Ja peltohan tuo on, todellinen heinäsellainen, vailla järjen häivää.

Sain ystävältä lainaksi kirjan Irinja Nikkasesta - olisipa jo ilta ja voisinpa painua pehkuihin lukemaan! Siinä tuntuu olevan tosi asiaa minullekin. Olen huvittanut itseäni Ruusuvuoren kirjoilla riittävästi, nyt on aika taas siirtyä hengellisemmän kirjallisuuden pariin - alkaa Apostolien paastokin kohta... Omasta hengellisyydestäni tällä haavaa ei enempää, mutta sen sanon ettei maailma ole ihan minua varten joka päivä edelleenkään. Heinäkuun alussa pääsen Lintulaan tankkaamaan.

Meidän viis-vee on kyllä mahottoman taitava ja tarkka miäs. Eilen hän vietti yläkerrassa itsekseen pari tuntia aivan hiiskahtamatta. Huutelin välillä jotta mitä kuuluu ja aina kuului hyvää. Tuli sitten alas ja näytti: oli maalannut pikkutarkasti pikkuruisia goblineja akryyliväreillä koko ajan!
Nyt miehet pelaavat, ja minen ymmärrä mitään. Näen kuitenkin että heillä on homma hanskassa ja kivaa, se on tärkeintä. Onkohan tuo lapsi vähän erikoinen? En ole monesta tuon ikäisestä kuullut, joka istuisi tunteja nokka pikku-ukkokirjassa tai maalaisi omin päin noin hienosti ja keskittyneesti sentin korkuisia ukkeleita... terv. nimim. Ylpeä äiti :-D

5 kommenttia:

Juhani kirjoitti...

Ja ylpeä kummi!

Saila kirjoitti...

Upeasti maalattuja :)

Lissu kirjoitti...

Ymmarsinko oikein, etta asut Keuruulla? Lissu

Pellon pientareella kirjoitti...

Minunkin pikkuvelipuoleni 12 v. maalaa jotain tuontapaisia ukkoja, ja kovin on innostunut. Ja lukee englanniksi jotain ihme ukkokirjoja.

Ei ole maailma aina ihan minun paikkanikaan tällaisena...

Elena kirjoitti...

Loysin tanne tuolta Lissun kommentilaatikosta. Kiva tutustua. "Soon ma" osastoltasi loytyi monta mietittavaa asiaa. Pyllistaminen tahmatassuihin pain kay aika huonosti meikalaiseltakin. Huomenna luen sivujasi enemman. Hyvaa illan jatkoa!