maanantai 25. toukokuuta 2009

Outoja työasentojaOlen löytänyt laatoituslihakseni (?) ja todennut, että 7 neliön veski on aika rankka tehtävä minulle... Mutta valmista tulee pikkuhiljaa. Kunhan saan nuo seinien yläosat maalattua violetiksi, niin loihdin siihen Isoveikan lempieläimen eli Lohikäärmeen.
********
Huomenna menen sairaalaan magneettikuvauksiin, siellä saa maata pötköttää tovin putkessa ihan hiljaa ja minnekään ei ole kiire. Viimeksi siellä oli myös hervottoman hauskaa: kone lausui ihan selvästi sellaisia syvällisyyksiä kuin "täkkäti-täkkäti-täkkäti" ja "paaaaaa-surisuri - p u m p u m " - oli vaikea pysyä aloillaan kun nauratti. "Äitisi-äitisi-äitisi" oli kans. Rytmitajuiselle aika vaikea paikka!

Loppuviikon ohjelma on muutenkin aikasten selvä. Perjantaina soi Suvi Suloinen, lauantaina on Isoveikan synttärit ja korttinäyttelyn purku. Lauantai-iltana tulee myös telkusta hyvä elokuva Hamlet, se katsotaan (taas) ja sunnuntaina katsotaan Reikä seinässä :-D Ilo irti vaikka itku silmässä! Ollaan tekemässä nyt valitusta siitä ennenkin mainitsemastani ikävästä omalääkäristä - sai tänäänkin Tytär itkeä itsensä uuvuksiin hänen asiattomasta asenteestaan.

2 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Olen nyt tuolla korttinayttelyn kohdalla lukemassa ja tulin vaan jattamaan sellaista valiaikatiedotusta, etta olin just lauantaina 9:s paiva toukokuuta Keuruun kirjastossa, kun noita lasivitriineja tuotiin paikalle. Varasin siina lippua Tallinnan lautalle ja mietin samalla, etta mitahan noihin kaappeihin tulee esille! Nyt harmittaa, etten antanut uteliaisuudelleni taytta valtaa.

Maahiska kirjoitti...

No voi :-) Pistin tosiaan näyttelyn pystyyn lyhyellä varoitusjalla, ne vitriinit tulivat juuri sopivaan koloseen kahden näyttelyn välillä ja sain ne käyttööni. olen tosi iloinen, että kaikki pyytämäni henkilöt osallistuivat ja niin nopeasti kaikki toimi.