tiistai 26. toukokuuta 2009

Päivän posti


Tilasin viime syksynä muistaakseni Liivian innoittamana Toastin kataloogit ja tänään minua muistettiin taas kahdella uudella numerolla. Ihania kuvia, ja hassu haju - luettelot on painettu joillain kasvimusteilla. En voi tietenkään tilata mitään, mutta kuvia katselen sitäkin enemmän, hartaasti selaan Toastejani aina kun kauneuden ja uudenikävä iskee.

Sähköpostitse sain myös ihastuttavia uutisia, Heegeldabin Marianne kirjoitti minulle ja arvatkaas mitä - minä kirjoitin hänelle vastaan viron kielellä :-) Olen oikein ylpeä itsestäni, tapu-tapu päähän. On ihan samanlainen itsensäylittänyt olo kuin muutama viikko sitten kiittäessäni venäjän kielellä, eka kertaa sitäkin. спасибо!

Magneettiputkessa sairaalassa oli taas kivaa, mutta nyt se sanoi vain "pian-pian-pian" - aika tylsää mutta siihenkin nukahdin. Liian ian minut riistettiin sen keinuttavasta syleilystä takaisin maailmaan, aivan kuin olisin syntynyt tai jotain... ;-D Armotonta väsymystä sen jälkeen ja mitä kummaa, oikea käteni turposi suureksi ja kipeäksi.

Ei kommentteja: