maanantai 6. marraskuuta 2017

Runokirjani "Kun unohtaa verhon raolleen" ja kuvia Valamosta

Runokirjani "Kun unohtaa verhon raolleen" ilmestyy kuun lopussa! Voit varata omasi sähköpostilla hannele.maahinen(ät)gmail.com (osoitetiedot, kiitos!) niin lähetän signeeratun kirjan sinulle joulukuun alussa. Runokirjan hinta on 20e + 2,80e toimitus, laitan tilinumeron paluupostissa. (Anteeksi vähän rumat kuvat nyt, mutta kaikkea en ehdi!) Otan vastaan sitovia varauksia tätä kautta vain 19.11. saakka, sen jälkeen kirjaa voi kysyä kirjakaupoista ja kirjastoista :)

Olin kymmenen päivää Valamon luostarissa (Heinävedellä) kirjoittamassa ja osallistuin jälleen isä esipaimen Arsenin isännöimään taiteilijaseminaariin. Niin kaunis, antoisa ja virkistävä loma! Mies aloitti siellä myös diakoniopinnot edellisviikonloppuna, sen jälkeen jäin vielä itsekseni kuuntelemaan sisintäni ja miettimään tulevaisuutta sairauksieni kanssa. Tässä on pieniä mutkia matkassa nyt, mutta niistäkin selvinnen.

Talvi tuli ja meni, Valamossa oli pakkastakin reilusti kun aurinko houkutti minut askel askeleelta kävelemään hautausmaalle saakka. Siellä itkin ja nauroin ääneen omia ajatuksiani, kovin kuohahduttavaa siis :) Valamo on kuin toinen kotini.

Minu luuletused on varsti kättesaadav, ma ei tea veel kuidas ma tunnen... :) Ma olen ilmselt natuke segaduses! Valamo kloostris veetsin jälle 10 päeva hinge rahus ja kirjutades pikad lood. Esimesed päevad kirjutasin ära hirm ja kahtlused.

2 kommenttia:

piaeliina kirjoitti...

Tosi pitkä aika mennyt, että unohdin vallan omani ja muiden blogit. Jotenkin vain sitä tekstiä ei enää yhtäkkiä syntynytkään, sanottavaa oli, mutta se ei tullut ulos. Samalla lakkasin lukemasta muidenkin blogeja. Pari päivää sitten joku kipinä syntyi ja tein omaani pienen postauksen ja tänään olen lueskellut näitä muita seuraamiani blogeja. Pelkäsin jo että kaikki olivat lakanneet, mutta onneksi näin ei ollut ja paljon on nyt mielenkiintoista luettavaa.

Maahiska kirjoitti...

Kiva kun kävit! Mulla vaikeuksia kun en ole enää pöytäkoneella kuin tosi harvoin ja kännykällä blogistanian tiirailu on ihan toivotonta, päivityksestä puhumattakaan. Käynpä kurkkaamassa sinun maailmaasi... iloista joulun odotusta!