maanantai 30. tammikuuta 2017

Miut on haastettu O.o

Nallen piirsin tänään Navikassa painokuosiehdotukseksi. Toinen takajalka puuttuu kuvasta.

Soja haastoi minut ja apuva enhän minä muista mitään, enkä kykene-jaksa selaamaan edes blogiani taaksepäin että löytäisin vastauksia. Mutta lonkalta:

1. Mitä unelmia toteutit 2016?

--- Kääk. Olen huono, maailman huonoin unelmoija. Jos yritän unelmoida jotain niin ajaudun sivuraiteille oitis - se on vähän niin kuin action-elokuvan katsominen, ajatukseni käy harhailemaan ja unohdan mistä on kyse. Mutta minun rakas perheeni ja ystäväni auttoivat minua toteuttamaan yhden haaveeni: pääsin sinne Eva Dahlgrenin konserttiin lokakuussa. Tämä on ehkä lähinnä unelmointia ollut. Niin ja kasvimaan laajennus, sekin onnistui, ei isoksi mutta kuitenkin, ja naapurin ystäväperhe lahjoitti meille aidatkin kasvimaan ympärille (kun ne vielä saadaan paikoilleen!) että *huomio!**unelma?* kanat eivät mene sinne. Eli kanala on rakennettu tulevia kesäkanoja varten.

2. Mitä opit?

Että on pakko hidastaa ja luovuttaa kun ei kykene ei jaksa kuten ennen.

3. Mitä murehdit?

Murehdin perheasioita, esimerkiksi yllättävän koville jouduin keväällä kun poika lähti Englantiin vähäksi aikaa. Enpä olisi arvannut.

4. Mistä nautit?

Kasvimaasta, kaalikoin hyökkäyksestä ja kivuista ja kaatumisista huolimatta. Laulamisesta. Pianonsoitosta vaikka se onkin ihan järkyttävän huonoa ja hidasta se minun soittoni. Tai siis "soittoni". Maalasin kuusi tauluakin! Kalastamisesta ja veneellä olemisesta nautin, pääsin vain liian vähän järvelle.

5. Mitä haaveita on vuodelle 2017?

Kuten sanottu... että selviän hengissä tulevasta leikkauksesta, onkohan se haave? Kanojen hoidon ja kasvimaan lisäksi varmaankin haaveilen, että tänä vuonna pääsisin uimaan järveen monta kertaa. Ja haluan maalata ainakin kuusi taulua. Kolmekin käy, hätätilanteessa.

6. Tuliko elämääsi uusia ihmisiä?

Nyt meni vaikeaksi, en muista. Auttakaa?

7. Mitä halusit, mutta et saanut?

Terveyttä?

8. Mitä halusit ja sait?

Musiikkia, pieniä lomasia pois kotoa, taiteilijaseminaariinkin pääsin osallistumaan - vihdoinkin jotain ihan vaan itselleni.

9. Mikä oli suurin pettymyksesi?

Se kun migreeni vaan palaa aina uudelleen. Ja se, etten saanut tarvitsemaani hoitoa ja apua terveyskeskuksesta. Nyt asiat paranevat, ylilääkäri otti asiani todesta ja omalääkärikin palaa. Potilasasiamies teki todella hyvää työtä, suuri kiitos hänelle! (Ensi viikolla oletettavasti saan kortisonipiikkejä ja ainakin RTG-labra-ym tulokset, saattaa olla nivelrikko lonkassa sanoi fyssari, mutta puutumista ym. se ei selitä)

10. Kenen käytös pöyristytti sinua eniten?

Tiiä pöyristynkö enää mistään. Suomen hallitus ja muutama muu varmaan nostaneet tunnekuohuja täälläkin.

Tämä taas on väriharjoitusta - unohdin siveltimen kotiin enkä jaksanut lähteä etsimään talosta joten kesken on, Navikassa tehtyä. Se on ainoa paikka jossa ehdin piirrellä mitään, tai saan keskittyä/pystyn keskittymään vain siihen. Eilen oli kaksi kohtausta ja olo tänään sen mukainen, mutta sitä ennen oli 8 päivää ilman migreeniä!

Alati raskem on siia kirjutada, pole aeg ega jõudu. Loodan et kevadel saan minu jõu tagasi. Sammu sammult edasi.

2 kommenttia:

Soja kirjoitti...

Kiitos, kun vastasit :)

Maahiska kirjoitti...

Yllättävän tuskattomasti kävikin! Kiitos haasteesta!