lauantai 2. heinäkuuta 2016

Muurahaisiaaaaaargh

Kasvimaalla on puolen metrin levyinen monta metriä pitkä pesäverkosto. Ajattelin ostaa funlightia niitten hävittämiseen. Kokemuksia kellään?

Tänään tuulee ihanasti, se vie hyttyset mennessään, jaksaa myös paremmin touhuta pihalla. Meiltä puuttuu parisataa neliömetriä perennoja, maanpeitekasveja ja pusikoita. Saa lähettää jos pihassa on kellä ylimääräisiä, tänne mahtuu. Olen siirrellyt muutamana päivänä kasveja yläpellolta etupihalle.

Kurjuus-osastossa mainittakoon kesän kolmas vyöruusu ja nyt minulla ei ole edes lääkettä siihen - se voi olla kohtalokasta, tiedän keväisen perusteella. Mutta ei auta. Kela suuressa viisaudessaan lakkautti koko asumistukemme vuoden alusta ja vaikutukset alkavat tuntua. Hikoilu on osoittautunut myös fataaliksi tänä vuonna, ihottumaa tulee ja ahdistaa ihan valtavasti se kirvely, raavin pitkällä vammaiskammalla selkää naarmuille.

Kas ma ütlen mida mötlen? Nah, ei ütle. Pole hea meel üleüldse nüüd, sobimatud mõtted... Aga hei, elu on siiski hea. On järv, kalad, suvi, pere ja armastus.

Ei kommentteja: