torstai 10. maaliskuuta 2016

Kaikki Pyhät

Siitä tuli tuollainen, pikkuhiljaa. Hassua.

Eilen toimitettiin kahdestaan katumuskanonin torstai-osa kun ei saatu apuja tänne "raukoille rajoille", mutta mukana oli yksi ystävä ja tietysti kaikki pyhät :)

Tänään on käynyt vieraita, on ajeltu rutkasti estaas perheen vuoksi ja kohta yritetään tehdä pikkuriikkisen jotain työhön verrattavaa.

Meil on olnud väga sotsiaalne elu paar päeva jooksul, sõprad ja külalised tulevad ja minevad, pere on abi vaja ja palju on ka "võta-ja-too-tööd" iga kord kui sõidame külale.

2 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Mielenkiintoinen postaus! Ajattelin, että maalaat mandorlaa, voimakkaissa väreissä. Maalaus etenee, sädekehät, muodot, hahmot, kasvot, ilmeet! Pyhät kirkastuivat! Kaunis teos!

Voi että miten Pääsiäistä odotan tänä vuonna! Ensi viikolla yritän jälleen jatkaa konevitsalaista! Maalaan kullalla, sitä odottelen!

Maahiska kirjoitti...

Kiitos :) Ihana tuo "pyhät kirkastuivat"! Tosiaan! Nyt olen saanut valmiiksi myös sen yhden naismuotokuvan ja tietysti minun taivasnäky on ollut valmis jo kauan (se harmaa), mutta "Noli me tangere" on vielä sakeasti kesken... siirryin minimuniin kesken kaiken.
Ihanaa mennä Valamoon nyt pääsiäiseksi, tarpeellista ja ihanaa. Teen vain ison pashataikinan ennen sitä, että saan lapsille jaettua ajoissa.
Kullalla maalausta ja lehtikultausta pitäisi minun vielä opiskella ja rutkasti.