maanantai 18. toukokuuta 2015

Juhlia ja työtä

Eilen olimme naapurinmummun (kaikki viiden km säteellä on maalla naapureita) 90-vuotissynttäreillä vanhassa pappilassa. Oli laulua ja soittoa, ja todella hyvää ruokaa - mietin tosissani että hui jos itse vielä elän niin vanhaksi, siihenhän on vain 41 vuotta! Millainen maailma silloin on - onko maailmaa mitä ihmetellä? Miten maailma onkaan muuttunut hänen elinaikanaan - ja yhä kiivaammin muuttuu!

Koeponnistin yhden juhlamekon, se on hyvä. Tukka on mitä on, mutta takut lähti puolen tunnin kampaamisella. Tuolla pappilassa voisi ottaa kauniita vanhanaikaisia kuvia, mietin mitä ja ketä kuvaisin.

Kuvasin lapseni nimeltä Valo. Kerran olen kuvannut hänet myös hieman vähemmän valoisana.

Tänään ollut sitten kasvihuonepäivä - ja auton korjausta. Takarenkaan laakerit meni, monen tunnin työ meneillään.

Tuossa kakkupalassa on epäluuloinen pupu tai iloinen ankka, jos katsoo sitä kyljellään.

Kas teate selline autoehitus töö, mis jätkub tunde ja tunde, ja siis tuleb inimene ja ütleb: kas sul on käsipidur juba lahti? Et see oleks nagu se õnne võti siin. Seda ma ei vähemalt tohi soome keeles kirjutada, on see nii väga piinlik... :D See oligi viis minutit ja siis valmis.

2 kommenttia:

KatriK kirjoitti...

Kaunis mekko. Itekö teit?
Jos tehty, millä kaavalla?
Tartteis itsellekin saada aikaiseksi joku samanmoinen,
liian kauan olen ollut pitkiksissä.
Voimia arkeen!

Maahiska kirjoitti...

En pysty ompelemaan nyt/enää.... Ihan jostain veromodasta tms tilasin ja yllätyin iloisesti. Tiedossa juhlat joihin kansallispuku ei sovi....;)
Kiitos toivotuksista :)