tiistai 3. helmikuuta 2015

Leikin tekemistä

Nyt pitää oikeasti kannustaa itseään ja taputtaa päähän ihan pienimmästäkin askareesta. Oikea olkapää on tulehtunut taas, se sattuu sormiin asti, ja nimettömässä kivun ottaa vastaan niveltulehdus - kuulen miten se riemuitsee että hei kaveri, ollaan koko käsi yhtä, jee.

Poimutin muutaman päivän hametta, nyt on kuivumassa ja asettumassa se vyötärö. Puhdistin helysolkea, se on sooda-suolavedessä ihan sen vuoksi lillumassa että minusta tuntuisi että teen koko ajan jotain... Ruokaa en saa laitettua, apeana katselen vihanneskekoa josta pitäisi syntyä salaatti. En ole myöskään jaksanut syödä - pää tekee kiusaa, ja pahoinvointi.

Meillä on töissä taas alkemisti, kuvassa hopean puhdistusta mystisellä tavalla. Oikeasti luulen kyllä sen olevan Mithriliä.

Luen hyvää, koskettavaa kirjaa, suunnittelen mitä kaikkea teenkään sitten kun jaksan, odotan että saisin tykkimyssyasiaan jotain valaistusta (lähinnä tykkitukkia ja vielä jotakuta joka osaa neuvoa jalasta pitäen kun mokaan jotain) ja pukua en ole vielä voinut kuvata ylläni kun käsi on tällainen - pukeminen ei ole ihan lempipuuhaani juuri nyt. Eikä riisuminen varsinkaan. Mietin myös mistä päästä aloitan kansallispukuni taskun tekemisen. Pää sanoo vaan ei-oo-mittään-täällä jos yritän liikaa miettiä.

Tervitused ühelt, kes ei tee mitte midagi - või teeb küll, aga natuke, et oleks suurendusklaasi vajab see näha.

Puhdistettu solki:

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpas täällä ihana blogi. Eksin toisen blogin kautta ja täällä onkin paljon mielenkiintoisia asioita.
Ihanaa päivää sinulle

Maahiska kirjoitti...

Kiitos :) ja tervetuloa toistekin!