perjantai 23. tammikuuta 2015

Muistutuksia itselle

Älä ahmi halvaa. Älä pure turkinpippureita tai muita kovia karkkeja. Muista tarkistaa pikkuhellan puutilanne vähän väliä. Ota vain yhdet lapaset mukaan kauppareissulle, kolmet on liikaa vaikka yhdet olisi taskussa ja toiset laukussa (niitten käsissä olevien lisäksi). Kun kirjoitat muistilapun niin yritä muistaa minkälaiselle lapulle sen kirjoitit. Muista lapsen astmapuhallukset aamuin illoin, lääkkeellä ja ilman, ja muista merkitä ylös. Kun peset pyykkiä niin ripusta ne myös.

Tällaista silppua nämä päivät... Mutta olen hiukan tehnyt puhdistustöitä (mekaanista, moniaita tunteja), ja alkanut kutoa fair isle-liiviä (Wartime farmin liivi) eikä, kumma kyllä, pää ole vieläkään tullut kipeäksi! Neljä migreenitöntä päivää!!! Tänään meillä kävi mieluisia vieraitakin, kivaa!

Minu igapäeva elu on selline mosaiikpildi, ja tihedam kui üks kord sellest puudub tükk või kaks.

4 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Päivien kirjo on tilkkutäkki, onneksi eivät kaikki päivät ole samanlaisia. Ihanaa kun Sinulla on ollut enemmän kuin yksi migreenitön päivä, aurinko paistaa sittenkin! Tumppuja kannattaa pitää useat mukana kuitenkin :)

Enkeleitä!

Maahiska kirjoitti...

Sain hihityskohtauksen kun työkkärin täti luuli että kaikki päiväni ovat samanlaisia koska olen "vain" kotona - selitä siinä sitten! Vai olisikohan pitänyt sittenkin antaa blogini osoite? :D Hän sanoi sen niin säälivästi - aivan kuin "työtön" tarkoittaisi apeaa sohvallakyyhöttäjää, jonka ainoa vaihtelu on telkun eri kanavat!

kosotäti kirjoitti...

Työttömät ja eläkeläiset istuu kalajalla tai katsoo telkkaria :) Myö ei vaan mahuta noihi raameihin sitte millään.
Toi siun kuva on sitten mainio.

Maahiska kirjoitti...

Keksin tuolle kuvalle nimen, sehän on ilmiselvä pölfie.
Mietin taannoin kuinka taas pitäisi pyllistellä ollakseen mieliksi kaiken maailman hemuleille, tahmatassuille ja vilijonkille. En keksinyt.