perjantai 10. lokakuuta 2014

En muista mitä on tapahtunut...

Näinä päivinä kaikki menee vain hur-hur-ohitse, näköjään jälkiä jättämättä. Kalenteri oli täynnä kaikenlaista mutta mitä?

Muistan kyllä tehneeni töitä - kynttilänjalkojen puhdistusta, korvakorusuunnitelmia, apilanlehtiä... muutaman tunnin vain. Koska migreeni on joka päivä edelleen.

Tsasouna on siis saanut katon! Unohdin laittaa kuvan aiemmin.

Kirppislöytökoruja, vesipisaroita, uunin suojapeltiä, kärpäsiä (uh!) - yksityiskohtia joihin silmäni taas tarttui viikon mittaan. Pikkuharakka minussa iloitsee noista kimaltavista löydöistä, hassua. En edes käytä koruja - kaulassa on vain isän antama pieni hopearisti ja sormessa vihki- ja kihlasormus. Tänään olisi ollut korun juhlapäivä, unohdin kokonaan.

Mietin mistä saisin jaksua ja aikaa järjestää suvun papereita ja valokuvia - tai kelle antaisin tehtäväksi?

... kalender on täis kannetest, aga ma ei mäleta mis olen siis teinud? Tööd, jah, natuke. Maganud peavalus, nutnud, unustanud mõned tähtis asjad ja mida veel? Olen laulnud uued laulud, ja käinud arsti juures lapsega - kõik oli hästi ultraheliga aga tuleb veel paar külastust haiglasse. Tema kõht on ikka valus :(

4 kommenttia:

piaeliina kirjoitti...

Toi kärpäskuva on hirveän hieno. Ihan sanatarkasti hieno, mutta jotenkin hirveä.

Maahiska kirjoitti...

Eiks oo... ne oli mun etanantappopurkissa etikkavedessä - se siis tenhoaa ja tehoaa kärpäsiinkin ULKONA noin hyvin!! Yäk.

Hilja kirjoitti...

Joo, samaa mieltä, kärpäskuva on hieno!

Lakkasitko tuoreita apilanlehtiä? Pysyykö ne vihreinä silleen? Käytätkö niitä johonkin?

Maahiska kirjoitti...

Apilanlehtiä ensin lakkasin ja sitten käsittelin sähköä johtavalla aineella - tarkoitus testata hopeointia sähkön kanssa :) Partiojuttuja...:)