tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hellepäivitys

Ulkona varjossa 32,5 lämmintä, auringossa 53,3 :D - uskomatonta. Jospa kasvimaa todella heräisi tänä kesänä? Ainakin aamulla näytti siltä, että ruusupapu olisi venynyt pituutta ja basilika tuuheutta. Pitänee pian tehdä basilikapestoa, puskat on jo melko komeita. Kotielo on muuten hieman työlästä tässä kuumuudessa - ulkoilu ja matonpesu on mahdollista vasta illansuussa. Aina voi tiskata mutta imurointi on liikaa. Voisi järjestellä yläkerran aulan (miten se voi olla taas levinnyt yltympäriinsä?) ja viikata kirpparille vauvanvaatteita läjäpäin muttei jaksa.

Siksipä katsoin taas Süvahavvaa muutaman jakson keskellä päivää ja oi ja voi, miten se on jännä! Onneksi olen lukenut kirjan, muuten en saisi öisin unta. Kamala juttu!

Sain sentään verkotettua neljännekin marjapuskan!

Aioin kirjoittaa viikonlopun retkistä vaan enpä jaksakaan vielä, odottakoon.

Resoluutio ei oikein riitä tässä zuumatussa kuvassa, mutta kurjet ne ovat palanneet tosissaan pellolle. Kissa hiipi niiltä näkymättömiin jäykin jaloin, tuli kai yllätetyksi kesken unien.

Tänään piipahdettiin museon makasiinilla katsomassa Hannan työtä, kaapin kunnostusta. Siellä oli kaikkea jännää, vanhaa ja kaunista. Kaappi sai maalia pintaan, alareunaan on jätetty neliöt vanhoja maali- ja sellakkakerroksia.

Täna kohutavalt kuum, on tõesti suvi ja õues on väga raske. Vaatasin Süvahavva ja kardsin :) Ma olen lugenud see raamat ja olen siiski rahulik...kui juhtub midagi koledat, tean et see kõik on värsti korras, eks ole...

Ei kommentteja: