sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Mielikuvituskutinaa :S Mutta pensaita!

Päätin etten kuuntele jalkojani tänään ja lähdin riehumaan kasvimaalle - pakko oli kun rikka A ja rikka B siellä kävivät rehottamaan hullun lailla. Kasvimaa on tolkuttoman suuri ja laajalla alueella - riittääpähän puuhaa. Sain eilen ystävältä pensaantaimia ja tänään myös naapuri toi kolme suurta pensasta, yksi niistä mystinen hemlokin näköinen pikku"puu". Toivon että pensaat auttavat pihan hoitoa; ne laitettiin paikkoihin joihin ei pääse ruohonleikkurilla. Sivuvaikutuksena tästä "Suomen ihanin piha"-puuhailusta minulla on jatkuva kutina ja tunne, että minussa kiipeilee lukuisiä inhoja ötököitä. Se on (toivottavasti) vain vilkkaan mielikuvituksen tuotetta - ainakaan äsken saunassa pesulla en havainnut mitään poikkeuksellista liikehdintää missään. Mutta se kutina!

Nyt pitäisi tietysti olla kuva puutarhasta mutta on vain outoja kirkkaankeltaisia minisieniä punamullalla maalatussa puutikkaassa.

Muita touhuja: massahelmikokeilua ja lunuloitten alkuvalmisteluja. Aikomukseni on tehdä myös jokunen bullae jos jaksan.

Välillä osataan ottaa rennostikin, tai oikeastaan minun on pakko ja nuo muut osaavat sen ihan luonnostaan. Hommasin ison saavin johon laskin kylmää vettä jalkojani varten.

Tässä on valmiina se aiemmin hiukan esittelemäni riipus jonka tein tilaustyönä. Tuli kiva, ja ajatuksella tein. Se on suojeleva, siunaava käsi.

Ja lopuksi muistutus suojahanskojen tarpeellisuudesta... Sinisissä kuvissa valmistuu hopeakloridia josta tehdään hopeaa. Ja kädet on kuin Eesaun jalat.

Miks imes mul on nii suur hoov et terve päev saa väikene naine kõndida ja roomata edasi-tagasi et midagi valmis saada? See oli aga ilus ja rõõmsas päev :)

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Vai Esaun jalat:)))))) mie oon niin tyytyväinen tuohon miun kaivonrengas kasvimaahan, helppo hoitoinen kuin mikä.
Toi koru on tosi ihana, koskettava.

Maahiska kirjoitti...

Korun tein eräälle nuorelle poliisille tilauksesta. Kunnioitan suuresti sellaista ammatinvalintaa. Myös mm. kätilöt ja vanhustenhoitajat ovat kumarruksen arvoisia. Ja palomiehet ja ensihoitajat ja.....